Ten utwór został doceniony przez użytkowników. MIROSŁAW C. Opublikowano 9 godzin temu Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu przytulony do zimnej ściany co wiatrem cichego przyzwolenia krępuje ruchy i wyobraźnię nasłuchuję cię w pustym pudełku po zapałkach czterdzieści dni i nocy postnych myśli o rozepchniętych łokciami ulicach w których milczysz a ja jestem jestem bezdomny i pierdolę lirykę we wszystkie możliwe przymiotniki 9
kasia652 Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu @MIROSŁAW C. Nieziemsko prawdziwe, ostatni wers jest świetnym zamknięciem, dawno nie poczułam takich emocji czytając wiersz.
violetta Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu @MIROSŁAW C. takie będziesz miał zakończenie :)
Berenika97 Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu @MIROSŁAW C. Niezła ta złość w finale. Czterdzieści dni nasłuchiwania, piękne metafory - i nagle wulgarny wybuch, bo co z tego wszystkiego, skoro milczysz. :)
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Człowieczy syn, który opuścił dom ojca i od 40 dni nie może znaleźć swojego miejsca. Bezdomny nonkonformista. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
huzarc Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @MIROSŁAW C. Mocne, autentyczne zderzenie z bezdomnością, którą można odmieniać na wiele sposobów i na wiele przypadków.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Witaj - zakończenie bomba - Pzdr.
MIROSŁAW C. Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @kasia652 I to mnie cieszy, bo wiersz bez emocji byłby jak czerstwe pieczywo :) Dziękuję, pozdrawiam. @violetta A to już zależy od 'Wielkiego Brata" :) Dziękuję. 2
Rekomendowane odpowiedzi