Toxyna Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 zamykam oczy niezamierzony ruch świata w stronę bezwładności chmielowa wolność wmawianie że ból to tak na niby że sen tylko dziś samotny dno... ...ciemnobrązowa pustka
stanislawa zak Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 ładny choć znowu smutny pozdrawiam podchmielowo wesoło.
Toxyna Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 dziękuje Stanisławo chwiejna literą moich myśli ... czasem noc jest zbyt ciężka by brać się z nią za bary samotnie
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Toxyno ładny wiersz ja tam chyba bardziej lubie smutne niz optymistyczne i w ogole...nie wiem czemu ale tak jest...
Toxyna Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 dziękuję Kasiu za odwiedziny..zapraszam do innych wierszy :)
Agnes Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 w stronĘ :) literufka hm...dla mnie za mało tu smutku w wersach ( bo pomiędzy jest go wystarczająco), możesz chyba lepszy klimat wykreować, wierzę w to szczerze...... zajrzę do kolejnych pozdr. agbes
Toxyna Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 dziekuję agnes za uwagę i odwiedzieny...niestety wiersz jest nietykalny ze względu na stan w jakim wczoraj byłam...ingerowanie w to dziś byłoby przekłamaniem wczorajszych emocji ... jego prostota i powsciagliwość w przekazie jest przemyslana
Agnes Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś też tak postepowałam, uważałam że nie wolno ingerować w coś jest zapisem chwili, jednak teraz pracuje po kilka nawet tygodni nad jednym wierszem żeby osiągnąć jak najlepszą formę:) doszłam do wniosku że należy rozgraniczyć emocje od poezji. Jeśli jakieś uczucia są dla mnie inspiracją, to właśnie nią pozostają :) oczywiście piszę jedynie o sobie, bo mam podobne doświadczenie, możliwe że kiedys też inaczej spojrzysz na problem:) do niczego nie namawiam a juz na pewno nie zmuszam:) :) pozdr. ciepło agnes
Toxyna Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 zobaczymy Agnes ... pewnie jak na wszystko tak i na to trzeba czasu ... ja również zmieniam stare wiersze ... ten na razie bedzie sie uprawomocniał :)
Rekomendowane odpowiedzi