Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Marek.zak1 Twój Mistrz to genialny strateg -  lakoniczna i treściwa rada - nie odbieraj sobie możliwości, ale idź w to ze świadomością, że prawdopodobieństwo sukcesu jest niewielkie. Czasem jednak to "rzadko" oznacza właśnie twoją wyjątkową sytuację. :)))  Jak Pytia!  Pozdrawiam. 
    • @Kamil Olszówka Fragment Księgi Wyjścia 20, 3–5  według Biblii Tysiąclecia:  "3 Nie będziesz miał cudzych bogów obok Mnie! 4 Nie będziesz czynił sobie rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! 5 Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, Twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą" 
    • @Radosław W sumie to możesz mieć rację! Zaczyna się niewinnie od "dlaczego każdy jest taki wyjątkowy", a kończy o 3 nad ranem na rozważaniach o naturze rzeczywistości z paczką chipsów w ręku. Pętla myślowa to podstępna bestia - kręcisz się w kółko jak pies goniący własny ogon, tylko mniej uroczo i z większą frustracją.  :) To chyba dziś nie wejdę w te rozważania. :)) Nie mam chipsów. :)    
    • @violetta Hej, teraz jest -6, ale w słońcu a rano była masakra...   Ja też zimowa, moher i kryształki. Te niżej są po babci...

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @bazyl_prost Sorki, ale nie rozumiem trochę Twojego komentarza... @Berenika97 Są nieudane żarty to na pewno. A ten tekst no cóż, tak jakoś mi się napisał. Codziennie się tak zmagam ze słowem pisanym. Ale dziękuję, że na bieżąco czytasz i niemalże zawsze komentujesz, bardzo to doceniam!! Dzięki raz jeszcze...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...