Leila Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 zagraj mi sonatinę piosenkę księżycową zagraj - będę słuchać grasz przecież tak pięknie grasz mi noc na powiekach i ciszę na ustach zagrałeś bicie serca tak bardzo że pustka -------------------------------- 2003 /wyciągnięty z archiwum ;)/ 1
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 druga część podoba mi się zdecydowanie bardziej niż pierwsza, która wydaje się wprowadzeniem jedynie do sedna utworu. Jestem na tak. pozdrawiam /Arek
Leila Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak jest w istocie :) thx
Michał Ziemiak Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Na plus - ogólny pomysł; Na minius - to "prze-granie" wiersza - torchę to sztucznie brzmi. Czyli pół na pół ;-) pozdrawiam!
Lisa Wonderful Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Wydaje mi się, że rytm serca, bicie serca, melodia serca to troszkę przereklamowany pomysł, ale może być, brakuje mi tylko jakiejś głębi.
Rekomendowane odpowiedzi