Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Radosław Opublikowano 23 Grudnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2025 być ze sobą w łączności jak ptaki na linii wysoko lecz nie pod wysokim napięciem nie dziobać a karmić słowem bliskości dać otwartą przesrzeń 11
KOBIETA Opublikowano 23 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2025 @Radosław o tak :) nie gryźć i nie kąsać…dając przestrzeń w bliskim, otwartym połączeniu :) podoba mi się! pozdrawiam :) 1
huzarc Opublikowano 23 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2025 @Radosław Krótka forma, ogrom treści. 1
Radosław Opublikowano 23 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2025 @KOBIETA Dziękuję. Wszystkiego dobrego! Wspaniałej łączności! Pozdrawiam serdecznie 1
KOBIETA Opublikowano 23 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2025 @Radosław :) dziękuję, wzajemnie Radek :) Jestem doskonałą „ łączniczką” ;) niczym w radiostacji;)))) 1
Radosław Opublikowano 23 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2025 @beta_b Dziękuję Beatko! Wszystkiego dobrego!
Radosław Opublikowano 24 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2025 @huzarc Dziękuję bardzo Wszystkiego dobrego! 1
Radosław Opublikowano 17 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @KOBIETA Raczej Ptasie radio Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
KOBIETA Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @Radosław Ćwir ćwir Radosław ;))) „Cóż to znowu za muzyka? Muszę zajrzeć do słownika, by zrozumieć śpiew słowika.”
KOBIETA Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @violetta Masz na myśli Radosława czy mnie, Violetta ? ;) 1
Radosław Opublikowano 17 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @KOBIETA Tylko i wyłącznie Ciebie ;)
KOBIETA Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @Radosław och chyba nie chcesz Radosław bym zamilkła? ;) na zawsze? ;) mogę sobie odjechać corvette albo na koniu ;) zastanów się.!
Radosław Opublikowano 17 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @KOBIETA z Tobą milcząca świat też będzie piękny;)
violetta Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @Radosław @KOBIETA siebie:) Ale też możecie być :) 1
KOBIETA Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @Radosław ;) ale straci swój blask… ;)
Radosław Opublikowano 17 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @KOBIETA poczekaj na głaski do zmierzchu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
KOBIETA Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @Radosław ja mam czekać? Nie rozśmieszaj mnie;) Sam sobie czekaj Radosław;) jestem bardzo zajęta.!
bazyl_prost Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia @Radosław mi to brzmi zbyt sentymentalnie , bliskość nie jedno ma imię.
Rekomendowane odpowiedzi