bazyl_prost Opublikowano 18 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2025 kosmos jest fajny daje moc życiu jak słońce które karmi planetę jak planeta lodowa która strzeże przed grzałką wiele trzeba czasu by zaistniało życie trzeba stabilnego domu i pożywienia bardzo wiele trzeba i może to jest i może być więcej 1
violetta Opublikowano 18 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2025 @bazyl_prost zwyczajność to bierze się z tego, ach zrobię sobie placuszki na kolację :) trzy składniki, jedna mała cukinia, 1/4 cebulki i jajko wiejskie:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
bazyl_prost Opublikowano 18 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2025 @violetta cukinia ma dużo krzemu, to wzmacnia organizm stopniowo 1
violetta Opublikowano 18 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2025 @bazyl_prost prawie bez tłuszczu, bo dałam parę krople oliwy na patelnię:)
bazyl_prost Opublikowano 18 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2025 @violetta tłuszcz też jest zdrowy ale zimny nie grzany 1
violetta Opublikowano 18 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2025 @bazyl_prost rozumiem:) myślę, że krzemu mało zawiera, więcej wody:) Wyszło mi pięć, idealnych placuszków z jednej cukinii:)
bazyl_prost Opublikowano 18 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2025 @violetta o cukinio co takaś krzemowo niebieskawa , twa woda niesie życie 1
Rekomendowane odpowiedzi