Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Grudnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2025 Wczoraj byłem dziś jestem a czy jutro będę tylko los wie Wczoraj się uśmiechałem dziś też się uśmiecham a jutro kto wie Wczoraj nadzieje widziałem dziś też ją widzę a czy jutro licho wie Wczoraj było bardzo udane dziś też jest na tak jutrem się nie martwię Przecież życie to szlak który ma drogowskazy trzeba je zrozumieć 8
tetu Opublikowano 13 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2025 Dokładnie tak Waldku. Grunt to pozytywne myślenie, trzeba czerpać z tego co tu i teraz, a nie zamartwiać się na zapas. Zdrówka życzę. Pozdrawiam.
KOBIETA Opublikowano 13 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2025 @Waldemar_Talar_Talar Zaszyfrowane drogowskazy życia :) podoba mi się :)
andrew Opublikowano 13 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2025 @Waldemar_Talar_Talar Jutro będzie Oby nas zastało... Pozdrawiam serdecznie Miłego wieczoru
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dziękuje za optymistyczny komentarz - życie ma cieszyć a nie smucić - Pzdr.niedzielnie. Witaj - miło mi że się podoba - dziękuje - Pzdr.zadowoleniem. Witam - i tego się trzymajmy - nie myślmy czarno - Pzdr. @Konrad Koper - @Berenika97 - @huzarc - dzięki - 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2025 @Natuskaa - dziękuje -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2025 @Robert Witold Gorzkowski - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi