Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Migrena Ależ tu się narobiło! Zaczynam się bać tego miejsca. Konflikty, wulgaryzmy i niemili ludzie. A chciałam od tego uciec. Pozdrawiam.   Jaskółeczka   Moja dusza to pieśń, co lęka się bieli, Gdy zima świat marzeń na wersy podzieli. Lecz bardziej mnie trwoży wzrok ludzi z ołowiu, Co gubią poezję w swym szarym pustkowiu.  
    • @hania kluseczka   prowokujesz.   to ty kluska jesteś zarzewiem całego  konfliktu.   to ty jesteś jątrzycielka i siewcą nienawiści.   wiadomo, ze Trymek to głupek z tekstami z AI.   a ty wpadłaś tutaj prosto ze swojego rynsztoka i napadłaś na mnie, na Wiolę i na Kobietę.   brutalnie i po chamsku.   jakbyś w tym rynsztoku pasła się nienawiscią, zazdroscią, podłością.   nikt się nie odzywał.   a ty jak w amoku z psychiatryka szalałaś.   bo trymek to twój kumpel z meliny ?   nie.     bo w tobie jest brud i zgnilizna.   dawno temu Gomulka powiedział o Szpotańskim, ze to człowiek tkwiacy w zgniliźnie rynsztoka, czlowiek o moralności alfonsa.   ja dzisiaj mówie tak do ciebie.   jesteś obrzydliwością moralną.   atakując bezczelnie kobiety jesteś ludzkim rynsztokiem.   tak nie postępuje człowiek pełen nienawisci do innych ludzi.   trzeba miec jeszcze w sobie gen podlosci .   ty go masz.     gardzę tobą.   myślę, że wymagasz szpitalnego leczenia.   w swoich wierszach pisałaś o dawaniu dupy i chuju 30 cm.   to jest twoja dusza.   brudna i obrzydliwa.   jesteś wstrętna.    
    • @aniat. Ludzie są różni i różnie reagują na wulgaryzmy. Ciebie chyba pobudziły do napisania komentarza pod wierszem, dwoma wierszami, bo do tej pory , przynajmniej od miesiąca tego nie robiłaś. Dlatego należą się gratulacje Waldemarowi, że pobudził Cię do działania. A skoro uważasz, że   gorszej strony świata nie należy podkolorowywać, z czym się zgadzam, to jest jeszcze proza na ten temat, a oczywiste teksty znajdziesz w dziale "reportaże".  To tylko taka podpowiedź. Pozdrawiam. :)
    • @bazyl_prost Nie przywaliłam, tylko przedstawiłam swoje myśli po przeczytaniu wiersza.Pozdrawiam.     @Waldemar_Talar_Talar Rozumiem to, to Twój wiersz i Ty jesteś odpowiedzialny za słowa. Ja jestem tylko czytelnikiem. Pozdrawiam.
    • @Leo Krzyszczyk-Podlaś podrzuć więcej zdjęć dla oka:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...