Klip Opublikowano 26 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2025 Ciepłolubni dziadkowie z Nebraski, chcąc zażegnać z żonami niesnaski, nawiedzają stadami złote plaże Miami, aby w piasku tamtejszym grzać laski. Dedykuję pamięci Jerzego Porębskiego 7
Klip Opublikowano 28 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2025 (edytowane) @Ajar41 @iwonaroma Dziękuje serdecznie. Trochę się bałem, że mam wypaczone poczucie humoru. Pozdrawiam Edytowane 28 Listopada 2025 przez Klip (wyświetl historię edycji)
Klip Opublikowano 30 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2025 @Konrad Koper @nieporadnik Bardzo, bardzo dziękuję.
jan_komułzykant Opublikowano 2 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre Kiej se baca do Mjami pses Hagem wzion łowiecek ros pluton, dyć śwagier jus baranów gno stado, bowiem w Mjami – powiado, łopróc lasek, ceniom tys ciupagem. 2
Klip Opublikowano 2 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2025 (edytowane) @jan_komułzykant Dobre moje - świetne Twoje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Berenika97 Bardzo dziękuję za pochwałę i pluska Pozdrawiam Edytowane 2 Grudnia 2025 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
Klip Opublikowano 7 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2025 @MIROSŁAW C. Bbbbardzo dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi