hania kluseczka Opublikowano 21 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2025 po drugiej stronie chmur świecą się okna myślę w którym byłoby nam najgorzej rozłożyć się obok siebie i dogorywać mogłabym jeszcze raz popychać ten nasz wielki wóz do najbliższej stacji orlenu ale jestem tutaj przelewam całą swoją wielką miłość na rzucanie piłeczek po zmroku chodzę sobie niedostatecznie przewrażliwiona na punkcie twoich spracowanych rąk tak ciężko jest dać ci dupy 6
violetta Opublikowano 21 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2025 @hania kluseczka niech żyje bal:) 1
huzarc Opublikowano 22 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2025 @hania kluseczka No, nie jest lekko;)
Migrena Opublikowano 23 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2025 @hania kluseczka zaraz spadam. tylko do wiersza: to jest wybitna poezja współczesna!!! wiersz pokazuje miłość w całej jej intensywności i wyczerpaniu - codzienność staje się poezją, a bliskość dowodem istnienia. extraklasa.
hania kluseczka Opublikowano 23 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2025 @Migrena tak na marginesie, nic do ciebie nie mam (nie znam ciebie), nawet gdyby się pojawiła krytyczna opinia, zdaję sobie sprawę, że arcydzieł nie piszę :) 1
Migrena Opublikowano 23 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2025 @hania kluseczka ale ja właśnie w tej sprawie protestuję. Twój wiersz jest fantastyczny. wiedziałem, że pisząc tutaj narażam Ciebie na niepokój a siebie na stres. ale musiałem. bo przeczytałem wiersz który jest magiczny a jego magia mnie oczarowała. no to tyle. wybacz jeżeli uraziłem.
hania kluseczka Opublikowano 23 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2025 @Migrena no ale czym mnie miałeś urazić, nie narażasz mnie na żaden niepokój, siebie, nie wiem czemu na stres, generalnie jak się coś komuś nie podoba w moim pisaniu to biorę to na klatę, samej mi się wiele nie podoba, a czasem czuję się wręcz zażenowana, swoim pisaniem, wiec rozumiem, chyba chcesz we mnie wzbudzić wyrzuty sumienia, za te 1200% normy:P, no dobra, muszę przyznać, że jestem zdziwiona, zachowałeś się bardzo szlachetnie, przychodząc z normalnym komentarzem, a nie jakąś zemstą, dość często spotykaną w internetach, naprawdę to doceniam i cieszę się, że jesteś, jaki jesteś :) 1
Migrena Opublikowano 23 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2025 @hania kluseczka dziękuję:) tak naprawdę to często sam się czuję głupio dopalając swoje wiersze sterydami. dzięki za wyrozumialosć. przepraszam. idę pod Twój nowy wiersz :)
Rekomendowane odpowiedzi