Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

wycinek z forum poetyckiego

Rekomendowane odpowiedzi

Kocham ludzi co przeczą sami sobie, wprost uwielbiam. :]

[quote]Dlaczego niby wredny? Nikogo nie oczernia, pokazuje po prostu to, jak naprawde wyglada i funkcjonuje takie forum jak to (nie jest to moje pierwsze w zyciu). Chodzi po prostu o to, ze autor zawsze oburza sie na krytyke, nigdy sie z nia nie zgadza, broni swojej racji i atakuje (czesto podswiadomie) swego krytyka uzywajac czesto 'argumentum ad personam'. Po czym ladnie konczy jakims zartem lub pozdrowieniami i podziekowaniem. Moze jest to tu troche przejaskrawione, ale wlasnie o to chodzi.

[quote]A ja smialam wsadzic go do zaawansowanych i ciesze sie, ze Was to wkurzylo.

i tak dalej, każda Twoja wypowiedz doskonale potwierdza Twoją tezę.

Jeszcze a propos jednego:

[quote]Tak naprawde mysle, ze kazdy powinien byc w dziale P, a zdecydowalam sie na Z ze wzgledu na to, ze pisze nie od dzis i poczatki mam juz za soba.

ale... hmm... jakie to ma znaczenie, że nie piszesz od dziś? Ja też nie, ba, ośmielę się stwierdzić, że wielu ludzi, którzy tu przychodzą pisze juz od jakiegoś czasu :]
Tym bardziej, skoro masz takie doświadczenie, to powinnaś wiedzieć, że to się tu zwyczajnie nie nadaje...
Ale mniejsza o to.

miłego dnia
Iga