Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Marek.zak1 Opublikowano 7 Listopada 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2025 -Mistrzu, czy urodziwa będzie dobrą żoną? -Urodziwa, czy nie, nigdy nie wiadomo. 13
Konrad Koper Opublikowano 7 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2025 @Marek.zak1 Ma sens ! Zajrzyj proszę...
Berenika97 Opublikowano 7 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2025 @Marek.zak1 Uroda to jak piękna, lśniąca okładka książki. Cudownie wygląda na półce i wszyscy ją podziwiają. Ale pamiętaj, mój drogi – nie mieszkasz z okładką, tylko z treścią! 2
Marek.zak1 Opublikowano 7 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2025 @Berenika97 One są od siebie niezależne, wiec mając pecha można mieć słabą okładkę i podobną treść, więc może lepiej zacząć od fajnej okładki:). Dzięki za wpadnięcie. 1
iwonaroma Opublikowano 7 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2025 Lepiej mieć piękną i dobrą :) Ale jak los przyniesie brzydką to niech chociaż będzie dobra :) Broń nas Panie Boże przed brzydką i złą... 2
Marek.zak1 Opublikowano 7 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2025 @iwonaroma Jeden z moich znajomych taką miał. Zawodowo świetnie mu szło, ale to nie wystarczyło, bo popełnił samobójstwo. Dobrej nocy. 1
Berenika97 Opublikowano 8 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2025 @Marek.zak1Marek zawsze jest sobą. :) Jak to Marek - śliczne okładki, piękne wnętrze i codzienne czytanie. :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 8 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2025 @Berenika97 To są tylko wierszyki, obserwacje przyrody, nic osobistego:). 1
Berenika97 Opublikowano 8 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2025 @Marek.zak1Oczywiście! Napisałam o drugim Marku. :)) Mam nadzieję, że nie przesadziłam. :) 1
Leszczym Opublikowano 8 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2025 @Marek.zak1 Uroda kobiet ma znaczenie tak jak nazwijmy to ogólną kondycją i kompetencją mężczyzn :) 1
Migrena Opublikowano 8 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2025 @Marek.zak1 czysta prawda !!!!!!
Starzec Opublikowano 8 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2025 @Marek.zak1uroda, to rzecz względna, więc odpowiedź wykrętna :) Pozdrawiam:)
iwonaroma Opublikowano 9 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Marek.zak1 ... Przypuszczam, że Sokratesowi łatwiej było wypić cykutę z uwagi na Ksantypę... 1
Rekomendowane odpowiedzi