natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pierwsza Skąpana w porannej rosie osnuta chłodną mgłą dostrzega na niebie słońce i tańcem żegna noc. Druga Zbudzona lekki wiatrem przemyka przez polanę uzbierze kwiatów łany i wyplecie z nich wianki. Trzecia Przeciaga się ospale w jeziorze bierze kąpiel z motylkiem pójdzie w pląse a śpiew wyrówna z kosem. I tak oto śliczne rusałki witają dni w każde poranki. Następnie lecą w świat i radość niosą nam.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kochanie!Czuję radość, piękno i szczęście.Szczególnie, że jestem po ciężkim dniu pracy...Śliczny wiersz bardzo jest.
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cieszę się ,że zdołał Cię Kochanie choć troszkę odciążyć od trudnego dnia
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czy mi sie wydaje czy Natalie cos laczy z Kai Fistem?
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No napewno coś łączy Dormo ,chociażby pociąg do wierszy
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A tak na serio?...Chodzilo mi raczej o glebsze uczucie..
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ależ nas naprawdę połączyła poezja !
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dormo odpowiedź jest w ślicznym wierszyku Alessi " Poszukiwanie" PozdrawiamNatalia
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj Natalio!I znów piękny wiersz! Ach! przestań!!! Naprawdę strasznie mi sie podoba- lubię rusałki!
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję bardzo Paulino za miłe słowa i oczywiście Tobie Pelmanku! no tak sympatyczny komentarzyk , dzięki Serdecznie wszystkich pozdrawiamNatalia
Rekomendowane odpowiedzi