hania kluseczka Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października moje ciało wymyka się do ciebie jakbyś był jedynym drżeniem trzymającym mnie w całości przykleja się i znajduje twój oddech ciężki jak westchnienie które płynie wprost z ust do ust noc rozciąga się jak skóra kiedy siedzimy wpatrzeni w siebie rozebrani z braku niepewności każde z nożem 7
huzarc Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października (edytowane) @hania kluseczka Bliskość tak bliska, że będąca już groźbą, zagrożeniem… najpierw mamy sensualny trans, erotyczne napięcie bez krzyku, które zostawia po sobie delikatne drżenie, jak po dotyku, jaki nie potrzebuje słów. A potem przychodzi puenta i otwiera zupełnie inny wymiar. Edytowane 24 Października przez huzarc (wyświetl historię edycji)
Gosława Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października Znakomite jak zawsze Za rzadko tu zaglądasz a ja tak lubię Twoje pisanie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
hania kluseczka Opublikowano 24 Października Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października @huzarc właściwie przykre to jest, że nawet w najbliższej bliskości, trzeba zawsze coś tam mieć, na końcu głowy, albo tylko ja tak mam, z natury, jestem nieufna i niestety, racjonalna :)
violetta Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października @hania kluseczka takich z nożem siedzących to już nie ma, to rzadkość:)
hania kluseczka Opublikowano 24 Października Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października @Gosława ja twoje jeszcze bardziej :) chyba skończył mi się sens, pisania i komentowania, ale twoje wiersze to dla mnie cudeńka, kiedyś zrobiłam sobie maraton z nimi, rozpalają we mnie na nowo, wiarę w człowieka :) @violetta rzadkość i już nie ma, się wykluczają
Gosława Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października @hania kluseczka jejku Haniu takich miłych słów to ja się nie spodziewałam Bardzo Ci dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
hania kluseczka Opublikowano 24 Października Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października @Gosława dodam jeszcze, i w taki elektryzujący pierwiastek, kobiecy :)))))
Berenika97 Opublikowano 25 Października Zgłoś Opublikowano 25 Października @hania kluseczkaPrzyznam, że coraz bardziej lubię erekcjato - jest to forma wierszy inteligentnych i zaskakujących. Znowu świetny!
hania kluseczka Opublikowano 25 Października Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października @Berenika97 czasami mi też się uda, ale skoro podoba ci się ta forma, to odnalazłam wg mnie dwa mistrzowskie erekcjato :) to chyba jednak jest na moim pierwszym miejscu :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i drugie poważniejsze :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 26 Października Zgłoś Opublikowano 26 Października Dobre, ostatni wers zaskakuje, 'szokuje', ale takie jest erekekcjato.
Berenika97 Opublikowano 27 Października Zgłoś Opublikowano 27 Października @hania kluseczkaDziękuję! Rzeczywiście świetne są te wiersze - pierwszy jak makabreska, uśmiałam się! Ale drugi - to próba zachowania człowieczeństwa tam, gdzie odebrano je wszystkim. A dziecku mówi : "baw się, Kochanie". Przywołał mi na myśl film "Życie jest piękne". Wcześniej znalazłam tę stronę, nie mogę długo z niej czytać, bo zaraz łzawią mi oczy - przez agresywny kolor. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi