viola arvensis Opublikowano 16 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2025 @Migrena świetnie to wyszło. Moze zamiast wklejać pociągniesz cały, nowy tekst? Jutro jest nowy dzien i przyjdą nowe natchnienia. Tego Ci życzę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
KOBIETA Opublikowano 17 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2025 @Migrena Dwuosobowa wersja nieba…niczym cyfrowa reprezentacja współczesności:) odarta z głębi i szczerości uczuć oraz oczekiwań, pustka w pustce, pretensjonalny smak gumy balonowej. Świetny tekst:) dotyka.! 1
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2025 @Migrena Poszukiwanie wewnątrz siebie sensu i znaczenia bytu jako takiego. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Migrena Opublikowano 18 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2025 (edytowane) @Wiesław J.K. Wiesławie. tak właśnie to sobie umyśliłem :) dziękuję pięknie :) @KOBIETA KOBIETO ach, KOBIETO ! dziękuję sercem i bukietem kwiatów :) w wersji wirtualnej póki co :) Edytowane 18 Października 2025 przez Migrena (wyświetl historię edycji) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Migrena Ciekawie piszesz :) Pozdrawiam! P.S. Preferujesz, aby tytułować Cię Migrena, czy raczej po imieniu? 1
Migrena Opublikowano 18 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2025 @Wiesław J.K. :))))) Rusłan, Jacek, Migrena. dwa pierwsze to moje imiona. dzięki Wiesławie :) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Migrena Dziękuję Jacku, Rusłanie, MIgreno :)))))) Teraz mam do wyboru i do koloru. :)))))) 1
Migrena Opublikowano 18 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2025 @Wiesław J.K. pozdrawiam Cię serdecznie :) 1
Rekomendowane odpowiedzi