Gerber Opublikowano 9 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2025 dzisiaj odwiedziłem moją duszę od miesięcy leży na intensywnej terapii nie zawsze mam czas nie zawsze jestem gotowy na takie spotkania z pomijaniem faktów spojrzała na mnie tak bardzo życzliwie mówiąc jak dobrze że jesteś przez chwilę walczyłem z sobą potem czule dotknąłem jej policzka nie chciałem by się domyśliła że przestałem w nią wierzyć zamknąłem oczy kiedy otworzyłem jej już nie było ona też przestała wierzyć w siebie no i zostałem sam tak zupełnie naprawdę 6
Annna2 Opublikowano 9 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2025 @Gerber obyś nigdy nie musiał tego doświadczyć, zdrowia życzę
Gerber Opublikowano 9 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2025 @Annna2 Dzięki, również zdrowia życzę.
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2025 @Gerber I teraz jesteś bezduszny? Tak się da? Mam nadzieję, że tylko wierszem :)
Gerber Opublikowano 9 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2025 @Alicja_Wysocka To nie tak, raczej jak ktoś odkrył jakąś prawdę, która uczyniła go bardzo samotnym.
Nata_Kruk Opublikowano 9 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2025 @Gerber... ten wiersz jest świetny... bo i rozmowy z nią wiele dają, wg mnie.
Gerber Opublikowano 9 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2025 @Nata_Kruk Dzięki. 1
Rekomendowane odpowiedzi