Berenika97 Opublikowano 5 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2025 (edytowane) @Robert Witold GorzkowskiPytasz, czy udźwignę? Nie, nie udźwignę! Mam zawirowania głowy od tych wielkich nazwisk w Twojej niezwykłej kolekcji. Prof. T. Epsztein jest znanym człowiekiem, a że powoływał się na Twoją publikację to świadczy o rzetelności prowadzonych badań. Gratuluję z całego serca! Dziękuję za umożliwienie korzystania z Twojego archiwum, ale zajmuję się nauczaniem. A teraz mam przerwę i w tej działalności. A co do wiersza napisanego - to nie ma problemu, ale czuję się trochę nieswojo , "za wysokie progi jak na moje nogi". Pozdrawiam Cię serdecznie. Edytowane 5 Października 2025 przez Berenika97 (wyświetl historię edycji)
Annna2 Opublikowano 6 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2025 @Czarek Płatak dziękuję
Czarek Płatak Opublikowano 18 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2025 @Annna2 płoszę 1
Annna2 Opublikowano 18 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2025 @Łukasz Wiesław Jasiński, @Czarek Płatak dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi