Dekaos Dondi Opublikowano 30 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2025 Na melodię: ''Szła dzieweczka do laseczka"" idzie krasnal leśną dróżką zamyślony tak że słów nawet brak biedak kłopot ma swą rodzinę chciał wyżywić lecz on pecha miał bo wiewiórka mu opróżniła stół gdzie jesteś krasnalku zaraz mi mów po co tyś głuptasku wlazł pod mój but ja ciebie zeskrobię ulepię znów a ty mi zapiszczysz co to za cud *^* idzie krasnal do cna wielki po zlepieniu tym taki duży jest oraz gruby też pod bucikiem coś się wierci lecz przestało już. to kapturek ma naleśnika kształt kapturku czerwony gdzie jesteś gdzie twe ciało zeskrobię usmażę też nałożę na talerz lub nawet dwa niech moja rodzinka wyżerkę ma 3
Annna2 Opublikowano 1 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2025 @Dekaos Dondi można różnie tłumaczyć- i bajkowo też, i rzeczywiście. Idą ciężkie czasy
Dekaos Dondi Opublikowano 1 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2025 @Annna2–Dzięki:)–Faktycznie. Rożnie można do tego podejść, w sensie przekazu:)–Pozdrawiam:)
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2025 @Dekaos Dondi Krasnal też człowiek, tylko trochę mniejszy...
Rekomendowane odpowiedzi