anastazja tel Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 zaklinała się na kolor nieba czas nie płynie powoli burzy morze prędkością błękit ? jak wygląda błekit ?
anastazja tel Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 pamietnikowe gówno ? nie potrafię pisać inaczej niż pamiętnikowo.. smutne pozdrowienia śle nastucha
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 może lekka (moja) zmiana zaklinała się na kolor nieba czas nie płynie powoli tsunami wchłonęło subtelny dech morzazmaza błękitu życia
karola karo Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 a co to za smutaski !!! masz w reku zbiór słów i przesłanie jesli coś źle wygląda to zmień, poprzekładaj , zamknij oczy pomyśl nad przesłąniem ...weź w ręce kawałek gliny jakim jest słowo i nadaj kształt od nowa a ode mnie taka miniatura: zaklinała kolor nieba czas nie płynął powoli błękit blakł
anastazja tel Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 dzięki wielkie kochani... Tomku.. Twoja wersja jest całkiem niezła... tylko - trudna. Dla mnie zbyt trudna. Jestem prostaczką. Karo.. chętnie ukradłabym Tobie "zalkinała kolor nieba" ale nie wiem czy to tak wypada.. poza tym nie wiem jeszcze do końca czy chcę. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam mgliście - ..nastusia
Rekomendowane odpowiedzi