Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przypływy i odpływy dusi mnie niemoc zatęchła pijana snuje pleśni nitki w mózg wrasta szyderczo śmieje się nie czuje jak ostrzę chłodnym ruchem kosę w sztorc obsadzam cięcie precyzyjne ćwiczę nawyk w zwątpienia kruchej chwili Hydrze łeb rozpłatam szaleńczo rozedrgana spłynę obok trupa w akcie powtarzam
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kto ku wielkiemu zmierza jak ty Anetko podobno na małe sie nie ogląda..więc pewnie zbędny będzie mój komentarz..ale mimo wszystko go wypowiem "słowo można zmienić,talentu zmienić się nie da"a ty go po prostu masz:))
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bym cię skosił za jakieś coś co mi się nie podoba. ale ale ale ! ! ! to jest super klimat jak dla mnie, wojownika!
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeszcze ja... ma w sobie coś wojowniczego trening mistrza sztuk walki wschodu fizyczny i umysłowy zarazem medytacja umysłu milczenie cisza przed... ... _ _ _ Ukłony
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I niemoc i pleśń i akty powtórzone. Naznaczeni słowem tak chyba już mają, ze znają ten zapach i tę ciszę. Biorę, Anetko, choć smutno mi, że tym razem na mroku się mościsz.
winna--czerwień Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dobry, jak każdy Twój, nie będę się powtarzać. Ale czemu tak ciemno i pusto? Aż mi się zimno robi... 3maj siem Evelina
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za komentarze. Miło jest być rozumianym. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...a dalej jest szeptem i szyfrem, Adamie, Hydra jest czujna....ja też ...muszę. Pozdrawiam Aneta
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No i po spaniu Aneto.. śmieje się nie czuje jak ostrzę chłodnym ruchem kosę w sztorc obsadzam cięcie precyzyjne ćwiczę nawyk ....... dusi mnie oprócz tego..co zazwyczaj ściska jak oręczą myśli.. także ten tekst swoją prawdą, ktorą tniesz bez litości. Ale ona jest najlepsza, jaka by nie była. I za to dziękuję ci sciskając - Mirka
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 witaj, "ostrzę,kosę,sztorc,obsadzam,precyzyjne" - niesamowicie trafny dobór już czuję oddech walki w przypływie... zatem walcz gorąco pozdrawiam Piotr Mogri
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki za cieple słowa . Pierwsze starcie już za mną...... .......przegrałam. Muszę być silniejsza.( ćwicz Aneta ! do cholery...) Pa
Rekomendowane odpowiedzi