Ten utwór został doceniony przez użytkowników. piąteprzezdziesiąte Opublikowano 16 Września 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miał tupet fryzjer, aż ze wsi Kudły, gdy doń zawitał chłopaczek smukły z najznakomitszym afro. Do ucznia rzekł – idź, spław go, nie dla baranów mój talent twórczy. __ 16 września obchodzimy Światowy Dzień Fryzjera Kudły – wieś na Litwie Figaro – fryzjer 8
violetta Opublikowano 16 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2025 @piąteprzezdziesiąte po prostu mu się kręcą włosy. 2
Marek.zak1 Opublikowano 16 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2025 Też miałem podobne, a fryzjerzy nie lubili strzyc, bo to było czasochłonne. 2
wierszyki Opublikowano 16 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2025 (edytowane) Nie podoba mi się ze zdjęciem, bo niepotrzebnie oceniamy kogoś. Nic nie mam do jego włosów (o ile nie siedzi przede mną w kinie (zawsze można spłaszczyć się chustką na głowie)), a tupecik to taki fajny kudłaty zwierzak na łysinkę :-) Tekst sympatyczny :-) Edytowane 16 Września 2025 przez wierszyki , (wyświetl historię edycji) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 16 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2025 @violetta Po prostu piękne afro :) @Marek.zak1 Więc wymyśliłam prawdziwą historię?! Super :] Uwielbiam afro Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @wierszyki A kto ocenia i kogo? Doszukujesz się czegoś, czego nie ma. Chłopak ma obłędne afro, a ja jestem miłośniczką tej fryzury i gdybym była królową wszechświata, to każdy nosiłby afro. Każdy i wszyscy Pozdrawiam Komentatorów i Czytelników
wierszyki Opublikowano 16 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2025 No ja mam inny pogląd ;-) (Czy on wie, że jest tutaj?)
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 16 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. On jest nie tylko tutaj. On jest w wielu miejscach. Zapytaj go, czy ma tego świadomość...
Berenika97 Opublikowano 17 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2025 @piąteprzezdziesiąte Fajny limeryk! Niektóre kobiety ładnie wyglądają w afro lokach. W salonie, który robi takie fryzury, chłopaczek z limeryku pewnie też zostałby dobrze obsłużony. Pozdrawiam. 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 17 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2025 @Berenika97 Mnie się afro ogromnie podoba i kiedyś bardzo chciałam takie loki, ale chłopak z rejestracji strasznie kręcił nosem, w rezultacie czego po prostu mnie nie zapisał. To był bardzo prestiżowy zakład, który ostatecznie był gwoździem do trumny korzystania z usług figaro. Dzięki za wizytę! Pozdrawiam. 1
jan_komułzykant Opublikowano 17 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2025 @piąteprzezdziesiąte Mistrza brzytwy dopadł (Bielany) mocno (przykry widok) gość wlany. - Tnij na zeło - rzekł z trudem, i mistrz ciął, włosy rude, jak w powstaniu ciął niegdyś damy. 2
Klip Opublikowano 18 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2025 (edytowane) @jan_komułzykant @piąteprzezdziesiąte Janko, myśmy już kiedyś swiętowali dzień fryzjera :)) Pozdrawiam Edytowane 18 Września 2025 przez Klip (wyświetl historię edycji) 2
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 18 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2025 @jan_komułzykant @Klip Ja dopiero pierwszy raz o fryzjerze, ale może jeszcze kiedyś coś skrobnę. Dziękuję i pozdrawiam :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2025 @piąteprzezdziesiąte Ojej! Fajnie :) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 18 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2025 @Alicja_Wysocka Fajne afro, prawda? Też mi się podobają loki... Dzięki! 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2025 @piąteprzezdziesiąteNie tylko afro, strofka też :) Ps. takie afro można łatwo zrobić, na mnóstwo małych wałeczków nawinąć włosy, cieniutkimi pasmami - nie całkiem wysuszone. Odczekać aż wyschną same. Trochę lakieru i gotowe. Włosy nie mogą być długie Tyle tylko, że trzyma, jeśli nie ma deszczu, mgły i wiatru - no i jeden dzień. 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 20 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2025 @Alicja_Wysocka Byłam mylnie przekonana, że takich wałeczków do włosów już nie ma, ale sprawdziłam i są! Dziękuję również za pochwałę strofki i pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 20 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2025 @piąteprzezdziesiąte... limeryk dla uśmiechu.. a fotka, tzn. włosy chłopaka, straszne... dla mnie. 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 21 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2025 @Nata_Kruk Dziękuję. 1
Rekomendowane odpowiedzi