Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 14 Września Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Września łagodnie oddycham dalią rozkoszna koronką stanika z gracją płyną moje piersi wybucham jedwabiem pastelą 17
violetta Opublikowano 14 Września Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września @Annna2 jesień jest piękna :) 1
Annna2 Opublikowano 14 Września Zgłoś Opublikowano 14 Września @violetta w samej rzeczy. I żeby tak cały czas wybuchała jedwabną pastelą 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 14 Września Zgłoś Opublikowano 14 Września @violetta Ty niegrzeczna wiolu, włóż sweter, bo się przeziębisz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 14 Września Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września @Annna2 może będzie złota i ciepła:) @piąteprzezdziesiąte ćwiczę to jestem ciepła:) wełniany płaszczyk włożę :) 1
andrew Opublikowano 14 Września Zgłoś Opublikowano 14 Września @violetta ... ciepło się sączy, jak miód, koronka stanika, ledwie muśnięcie, skóra opija nektar złocisty, rozkoszna, szeptana obietnica ... Pozdrawiam serdecznie Miłego wieczoru 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Września Zgłoś Opublikowano 14 Września @violetta Idzie jesień niestety a wraz z nią zimnica.
violetta Opublikowano 14 Września Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września @Rafael Marius zima będzie łagodna, może być nawet 20 stopni. Mam ciepły bawełniany płaszczyk :) spotkałam śliczne dalie :) oraz choinkę:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Rafael Marius Opublikowano 14 Września Zgłoś Opublikowano 14 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ładne. One jeszcze długo będą. Komuś się chyba zegar do przodu przestawił. 1
violetta Opublikowano 14 Września Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września (edytowane) @Rafael Marius fajnie wygląda teraz taka choinka:) zerwałam dalię na bukiet do domu, nawet pachną te latte delikatnie:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 14 Września przez violetta (wyświetl historię edycji) 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Września Zgłoś Opublikowano 14 Września (edytowane) @violetta A ja w parku spotkałem kolegę z podstawówki. Nie widziałem go chyba ze 20 lat. Nie mieszka w Warszawie. Dobrze że mnie rozpoznał, bo mnie by się to nie udało. Bardzo się zmienił. Dobrze mu się powodzi. Nie to co u nas. Jeździ sobie po świecie i cieszy się dobrym zdrowiem. Edytowane 14 Września przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 14 Września Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września @Rafael Marius nie zazdroszczę, cieszę się tym co mam, spokój i szczęście:) @violetta teraz to bym pojechała na wakacje do Sobolewa, na grzybki, powąchać las :) 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Września Zgłoś Opublikowano 14 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. On zawsze był spokojny i opanowany. Jest bardzo bogaty, obecnie prezes zarządu dużej firmy. Zawsze był na wysokich stanowiskach, ale jemu to dobrze robi. Nie jest zestresowany i z zachowania taki sam jak w szkole. I to mi się podoba, bo niektórzy w takiej sytuacji życiowej stają się dumni jak pawie. 1
violetta Opublikowano 14 Września Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września @Rafael Marius to fajnie, że ma się dobrze:) też chętnie bym tak chciała:) teraz jest niepewna sytuacja wszędzie, wystarczy, że coś się wydarzy. W sobotę nie działy płatności kartą i blikiem i ludzie w padli w panikę. 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Września Zgłoś Opublikowano 14 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W weekendy nie ma komu pracować i takie rzeczy się dzieją. Ja bym się nie nadawał teraz do takiego życia, ale on jest inny. Takie tempo to nie dla mnie, a dla niego spoko. Zawsze lubił dużo wrażeń. Ma dużo młodszą śliczną partnerkę. Kiedyś to był mój najlepszy kumpel i pasowaliśmy do siebie świetnie jak mało kto, ale teraz już nie. Wiele z nim wspólnie przeżyłem. 1
violetta Opublikowano 14 Września Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września @Rafael Marius nie ma ludzi idealnych, ogólnie w bajki nie wierzę. Dla mnie życie jest życiem dla Boga, nie wzruszają mnie takie sytuacje, co kto ma i jak żyje. Dla mnie szczęściem żyć wychwalając Boga. Mnie inspiruje Jezus. :) 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Września Zgłoś Opublikowano 14 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiadomo, że nie ma, ale jego rodzicom też się bardzo dobrze razem układało i dziadkom również. A u nas tak nie było. 1
violetta Opublikowano 14 Września Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września @Rafael Marius marzy mi się zatańczyć na kochanku:)
Rekomendowane odpowiedzi