Julia Zakochana Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 jak watą cukrową oplatasz palce moimi włosami smakujesz słodko brzoskwinie dłoni przesuwasz ciepły oddech po całym ciele kwitną we mnie pomarańcze piszesz mi wiersze na plecach językiem wyciskasz ze skóry miąższ wszelkich wahań zmęczony uścisk cichymi chmurami ozdabiasz witrażem przejrzystym się staję bez cienia wątpliwości
kall Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 radziłabym pierwszy wers uczynić tytułem, czyli automatycznie usunąć go z treści wiersza. ogólnie pozytywnie... chyba jedynie trochę zbyt słodko :) ale może nie mam dnia do takich wierszy. zastrzeżeń nie ma :) pozdrawiam kall
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 przesuwasz ciepły oddech po całym ciele kwitną we mnie pomarańcze piszesz mi wiersze na plecach językiem mi się podoba bardzo bardzo pozdrawiam /Arek
jasiu zły Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 No. Jest na poziomie teraz. "jak watą cukrową oplatasz palce moimi włosami" a ten tekst powinnaś opatentować. :) Pozdrawiam.
Julia Zakochana Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 dziękuję ;) za komentarze! ale przede wszystkim dziękuję Wam kochani za pomoc w warsztacie!!! pozdrawiam! Julka
Samo zło Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 no, przyzwoicie, a jednak da się tu czegoś nauczyć, oj da. teraz możesz udzielać koleżankom korepetycji, jak nie pluć na klawiaturę, gdy ci ktoś napisze, że gniot tylko wyciągać wnioski. serdeczności
Julia Zakochana Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uff... jak zobaczyłam, ze mam od Ciebie komentarz, to sie przestrasyłam ze bedzie jakas ostra krytyka, ze dalej cos robie bardzo zle i Ty napewno to zauważysz, nawet nie wiesz jak się ciesze ze Ci sie podoba!!!! pozdrtawiam
Samo zło Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 no, nie rozpędzaj się. mi się mało rzeczy podoba, ale jest przyzwoicie ;)
Julia Zakochana Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 no ja rozumiem....
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Julio mi sie twoje wiersze podobają . I to jest istotne . Wskazówki czy poprawki wskazywane przez innych też są cenne ale najwazniejsze jest to zebys TY czula sie spelniona w tym co piszesz i zeby Tobie sie podobalo, zebys Ty czula ze jest okey...
Julia Zakochana Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 częso dzięki czyjejś pomocy można czuć się ok ;) a teraz jestem wreszcie zadowolona z tego wiersza! ;) pozdrawiam Julka
Rekomendowane odpowiedzi