Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez zbędnych ceregieli - chcę się pożegnać ze wszystkimi, z którymi spędziłem tu trochę czasu.

Idę dalej swoimi drogami. Podjąłem tę decyzję, bo  uświadomiłem sobie, że w miejscu promującym Kulturę, czy nawet kulturę, jednak obowiązuje elementarna sprawiedliwość, której zresztą na całym świecie ze świecą szukać. Ale jeśli zostaje się dożywotnie odznaczenie w postaci ostrzeżenia za określenie kiczowatego wiersza 'kiczem', a całkowicie bezkarnie uchodzi np. pisanie użytkownikom, że powinno się do nich strzelać z broni palnej, albo nazywanie innych 'lumpami' itp.  personalne odzywki, to chyba jednak nastąpiło tu zasadnicze postawienie ma głowie zasad współżycia społecznego. Nie mam obowiązku tego akceptować.

Pozdrawiam wszystkich, do widzenia i dziękuję.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, być może rozdając pucharki zostaje się na tym portalu lumpem  :) Teraz tak na to wpadłam. Nie wiem i nie chcę wiedzieć kim rozdając serduszka na prawo i lewo ;)

Tak czy inaczej każdy z nas pewnie siedzi już w tym po uszy ;)

Wszystkiego dobrego dla wszystkich.

I ja też lumpiara w galotach ;)

Pzdr

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

(a zwyczajnie po ludzku ładnie gdy ktoś nie chce by obrażano kobiety i za to dziękuję)

Edytowane przez wierszyki
Dziękuję (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Portal straci na Twoim odejściu, ale rozumiem Twoją decyzję.

Jestem wdzięczna za każdy komentarz, który postawiłeś pod moimi wierszami. Dziękuję.