Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Migrena...

W dniu 5.09.2025 o 21:50, Migrena napisał(a):

Nasza pamięć nosi ból historii, lecz życie — niewinne i codzienne — trwa mimo niej.

Chyba tak to właśnie wygląda, dzięki za te słowa.

O zagrożeniu, o którym wspomniałeś, czytałam kiedyś i pewnie było ich trochę więcej, ale póki co, cisza o tym...

@andrew... polEtycy mają historię za nic, umieją o niej 'wrzeszczeć', gdy coś im nie tak. Dziękuję.

@Annna2.... można to tak określić, jak to dobrze, że ktoś... za nas...

Niech nam dane będzie poleżeć pod gruszą, zawsze... Dziękuję Anno.

@tetu... jak miło mi, przeczytać takie odzew na treść wiersza. Bardzo Ci dziękuję za to odniesienie.

Ależ proszę... :) 

@Czarek Płatak... te ręce może by już całkiem odpadły za to wszystko. Oby chłopcy bawili się                          statkami z papieru. Dziękuję Czarek, za wejście.

@Milady... @Rafael Marius... dziękuję.

Wszystkich bardzo serdecznie pozdrawiam.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Migrena...

W dniu 5.09.2025 o 21:50, Migrena napisał(a):

Nasza pamięć nosi ból historii, lecz życie — niewinne i codzienne — trwa mimo niej.

Chyba tak to właśnie wygląda, dzięki za te słowa.

O zagrożeniu, o którym wspomniałeś, czytałam kiedyś i pewnie było ich trochę więcej, ale póki co, cisza o tym...

@andrew... polEtycy mają historię za nic, umieją o niej 'wrzeszczeć', gdy coś nie po myśli... Dziękuję.

@Annna2.... można to tak określić, jak to dobrze, że ktoś... za nas...

Niech nam dane będzie poleżeć pod gruszą, zawsze... Dziękuję Anno.

@tetu... jak miło mi, przeczytać takie odzew na treść wiersza. Bardzo Ci dziękuję za to odniesienie.

Ależ proszę... :) 

@Czarek Płatak... te ręce może by już całkiem odpadły za to wszystko. Oby chłopcy bawili się statkami z papieru.

Dziękuję Czarek, za wejście.

• Dodaj nową pozycję...