Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 5 Września Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Września (edytowane) mam fryzurę na pazia jak konik dumnie chodzę po złotym wrzosie lśniąca na twoim grzbiecie gdy opieramy się o ciepło Edytowane 5 Września przez violetta (wyświetl historię edycji) 15
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 5 Września Zgłoś Opublikowano 5 Września Czytam se ostatnią: gdy opieramy się O ciepło Paź we wrzosach, właśnie tego mi było trzeba Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
violetta Opublikowano 5 Września Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września @piąteprzezdziesiąte mi też, obcięłam włosy, bo za gorąco:) 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 5 Września Zgłoś Opublikowano 5 Września @violetta Ale już jesień prawie i zaraz przyjdzie moja kochana zimka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To będzie ci zimno 1
violetta Opublikowano 5 Września Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września @piąteprzezdziesiąte nie będzie, ja do listopada jeszcze będę w letnich kieckach:) Od słońca szybko rosną włosy, witamina d3 tak działa:)
Nata_Kruk Opublikowano 5 Września Zgłoś Opublikowano 5 Września Vioooolaaa... zdecydowanie... o ciepło... popraw, please..:) Pachnie grą wstępną... ;P 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Września Zgłoś Opublikowano 5 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Będzie wygodniej. 1
violetta Opublikowano 5 Września Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września @Rafael Marius powiew kolonijnej dziewczynki:) 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Września Zgłoś Opublikowano 5 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubiłaś kolonie? 1
violetta Opublikowano 5 Września Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września @Rafael Marius raz może byłam:) 1
Migrena Opublikowano 5 Września Zgłoś Opublikowano 5 Września @violetta W swojej twórczości jesteś jedyna, uroczo nieziemska . Niepowtarzalna :) 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Września Zgłoś Opublikowano 5 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I miałaś dosyć? 1
violetta Opublikowano 5 Września Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września @Migrena dziękuję uśmiechem :) @Rafael Marius za mała byłam, ale dwie siostry koleżanki troszczyły się o mnie:)
Rafael Marius Opublikowano 5 Września Zgłoś Opublikowano 5 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ładnie z ich strony. Ja nie jeździłem na kolonie. Miałem ciekawsze wakacje. 1
violetta Opublikowano 5 Września Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września @Rafael Marius a jakie to były?:) 1
Rafael Marius Opublikowano 5 Września Zgłoś Opublikowano 5 Września Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przez całą podstawówkę i przedszkole jeździłem nad morze do tej samej miejscowości ze stałą ekipą dzieci i dorosłych, a w liceum za granicę. 1
violetta Opublikowano 6 Września Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września @Annna2 romantyczne i pieszczotliwe:)
violetta Opublikowano 6 Września Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września @Rafael Marius dzisiaj mam i jutro wnusie, śpi malutka, szybko posprzątam podłogę, kupiłam białe małe dynie do zabawy:) 1
Rekomendowane odpowiedzi