Ewelina Opublikowano 3 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @FaLcorN @FaLcorN śmiech to zdrowie ale może i popłakać czasem trzeba. Bo po co się powstrzymać... @Milady bardzo dziękuję:) Ja też lubię paluszki :)) @violetta ja też się często wzruszam:)) Nawet częściej niż bym chciała i czasem do wzruszenia skłaniają mnie całkowicie nieoczekiwane rzeczy. @Wiesław J.K. dziękuję serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, widzisz... Każdy czuję i patrzy inaczej i to jest piękne, najpiękniejsze. Pozdrawiam 2
FaLcorN Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Ewelina Płacz to ekspresja wnętrza. Tak jak i czasem trzeba się wygadać, trzeba czasem też popłakać. PS. Najlepsza chusteczka to męskie ramię, pozdrawiam! 1
Ewelina Opublikowano 3 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Dagna bywa że człowiek na łzy innych reaguje pogardliwie i to bywa niezmiernie smutne i brakuje w tym piękna. @Leszczym a co powstrzymuje, żeby płakać? 2
Ewelina Opublikowano 3 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @FaLcorN ciekawa koncepcja z tym męskim ramieniem. Muszę przyznać, że nie próbowałam. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczym nie znam takich leków, myślę że mam szczęście w takim razie. A co to za leki? Naprawdę nie słyszałam o takich. 1
Leszczym Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Ewelina Są, są, psychotropowe się nazywają. Obcinają niekiedy spore warstwy emocji. 1
Ewelina Opublikowano 3 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Leszczym nie wiedziałam że w taki sposób działają... Ale jedno wiem na pewno: trzeba dbać o siebie i o swój dobrostan. 1
Dagna Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 (edytowane) @Ewelina @Ewelina piękno jest tam, gdzie jest Prawda. Łzy są jej przejawem, ale dzisiejszy świat wybiera maski, manipulację i bywa zakłopotany szczerością, albo…( jak to u np. toksyków i narcyzów bywa ) - w grę wchodzi niedorozwinięcie płatów czołowych, odpowiedzialnych za empatię, ocenę moralną i samoocenę to jeśli trafisz na taką jednostkę- to próżno o rezonans :((((… pozdrawiam. Edytowane 3 Września 2025 przez Dagna (wyświetl historię edycji)
Leszczym Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Ewelina Ano może wypadałoby, ale człowiek opada z sił wszelakich. Ale to fakt, bardzo często tak działają, choć może nie zawsze. Przypuszczam też, że antydepresanty mają podobne działanie. 1
FaLcorN Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Ewelina Jestem do dyspozycji, t-shirtów nie zabraknie. 1
Leszczym Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Dagna Mogę mieć tylko cichą nadzieję, ze nie o mnie powyższy komentarz.
FaLcorN Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Leszczym Dziewczyna workuje ludzi, ciekawe czy ma odpowiedni wgląd we własny ogródek.
Dagna Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Leszczym spójrz, sam fakt, że błyskawicznie jesteś zdolny do autorefleksji - plasuje Cię po „ jasnej stronie mocy”;)), nie mówię o typach niereformowalnych i dotyczy to obu płci, pozdrówki. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Ewelina Ewelino, chodziło mi raczej o niekonieczne moim zdaniem powtórzenie: "wiesz...czasami płaczę", ale to Twoje dzieło i z szacunkiem pozdrawiam :-)))) 1
Leszczym Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @FaLcorN Ale kto "workuje" ? I kogo? @Dagna Ok, wyjaśnione, w razie jakby co przepraszam za nadintepretację.
FaLcorN Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Leszczym Dagna - ostra w ocenach i klasyfikacji, aż źle się czyta: kto i co ma niedorozwinięte. Workować - wrzucać do wora, inaczej maskować lub klasyfikować.
Dagna Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 (edytowane) @FaLcorN … pozwolę sobie „ się odnieść” - to życie nas weryfikuje, jak i nasze wybory - dostrzeganie zjawisk, pozwala na uniknięcie błędów w przyszłości, sama zrozumiałam wiele na podstawie własnego, dobrodusznego, szalenie empatycznego wcześniej nastawienia do innych i traktowania ich własną miarą, ale podłość ludzka, lub zaburzenia osobowości, są „ on the way” i powinno się włączać czerwone światło, bo niestety na wrażliwcach i empatach żerują wampiry emocjonalne, korzystając z darmowego źródła „ zasilania”…))): W tekście, PL - ka może błędnie liczyć na wyrozumiałość, ciepło, pochylenie się drugiej osoby, ale może też mieć pecha, bo trafi na emocjonalnie ułomnego partnera i… to właściwie uświadamiam. @Leszczym … za nic nie przepraszaj, no proszę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 3 Września 2025 przez Dagna (wyświetl historię edycji)
Ewelina Opublikowano 3 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Wiesław J.K. @Wiesław J.K. kocham się powtarzać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie twierdzę, że to dobre w każdym momencie, prawdopodobnie nie. Cóż... nie zważam na moje niedoskonałości i innym także ich nie wypominam. Wydaje mi się to życiowo uczciwe. Pozdrawiam raz jeszcze także z ogromnym szacunkiem @FaLcorN lepsze chusteczki;) 1
FaLcorN Opublikowano 3 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2025 @Dagna Życie zachwyca tym jak bardzo kręci naszym sterem, aby podróż mogła być jakaś i pod górę. Pozdrawiam! Udanego! @Ewelina Nie to nie, ja płakać nie będę. 2
Ewelina Opublikowano 4 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 @FaLcorN wiesz, miałam na myśli to, że szkoda koszulek. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi