Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

W dniu 1.09.2025 o 13:04, Robert Witold Gorzkowski napisał(a):

Z grawitacyjnych przestrzeni.

... z grawitacji - dal przestrzeni... jeśli można, zachowasz rytm. Dalej też troszkę gubisz rytm...

Zahaczasz o kosmos... :) i.. o to, o czym Ania, po części.

Wrażenia, są fragmenty które mi bardzo, są takie, które mniej...

W Każdym razie zostawiam ślad czytania i uwierz... myślaaaałam, co napisać. Pozdrawiam.

W dniu 1.09.2025 o 14:02, Robert Witold Gorzkowski napisał(a):

Nie są to popularne tematy na portalach poezji więc użytkownicy portalu będą znużeni ja mam wiele tego typu wierszy ale nigdy ich tu nie wstawiłem bo po prostu nikt ich nie czyta i nie komentuje poza Anią.

Przejrzyj te swoje.. i wstaw, nawet jeśli tylko kilka osób coś wpisze.

Ja czasem nic nie piszę, bo zwyczajnie nie wiem, jak ubrać w słowa własną myśl.

"komentowanie" to niełatwa "sztuka".

@Robert Witold Gorzkowski.. dodam, to wiersz, ja więcej niż jedno czytanie... dociera...

Nata_Kruk

Nata_Kruk

6 godzin temu, Robert Witold Gorzkowski napisał(a):

Z grawitacyjnych przestrzeni.

... z grawitacji - dal przestrzeni... jeśli można, zachowasz rytm. Dalej też troszkę gubisz rytm...

Zahaczasz o kosmos... :) i.. o to, o czym Ania, po części.

Wrażenia, są fragmenty które mi bardzo, są takie, które mniej...

W Każdym razie zostawiam ślad czytania i uwierz... mślaaaałam, co napisać. Pozdrawiam.

5 godzin temu, Robert Witold Gorzkowski napisał(a):

Nie są to popularne tematy na portalach poezji więc użytkownicy portalu będą znużeni ja mam wiele tego typu wierszy ale nigdy ich tu nie wstawiłem bo po prostu nikt ich nie czyta i nie komentuje poza Anią.

Przejrzyj te swoje.. i wstaw, nawet jeśli tylko kilka osób coś wpisze.

Ja czasem nic nie piszę, bo zwyczajnie nie wiem, jakby ubrać w słowa własną myśl.

"komentowanie" to niełatwa "sztuka".

• Dodaj nową pozycję...