Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) @Berenika97 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż za analiza Bereniczko :) Ja sobie zrobię wstążkę z bezwzajemności, kiedy pasuje mi do wiersza. No bo w końcu czym związać wyłącznie złe odruchy, jeśli podajesz komuś rękę, a ten ktoś gryzie? Natura ludzka jest skomplikowana, masz rację. Spotykałam takich ludzi, którzy czym życzliwiej ich traktowałam, tym bardziej się wściekali. Serdeczności :) Edytowane 29 Sierpnia przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia @Alicja_Wysocka Liryka, liryka... 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia @MIROSŁAW C. Dzięki, Mirosławie :)
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia @Alicja_Wysocka One są takie piękne a nikną gdy spróbujesz woń zachować. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale niechby - skoro już nie pachną, trochę postały w wazonie 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia @Stary_Kredens, @Wochen, @Rafael Marius, dziękuję :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia Witaj Alicjo - wiersz przypomniał mi czasy gdy zimy były mroźne a szyby okienne były ozdobione zimnymi kwiatami - tak było - Pzdr.serdecznie. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 30 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia @Waldemar_Talar_Talar Obecnie okna mamy raczej bardzo szczelne, podwójne i potrójne, ale kiedyś np. u babci, szybka była tylko jedna i na takiej szybie, rosły i kwitły osty. Dzięki Waldemarze za czytanie i ślad, pozdrawiam :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 30 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia @Nata_Kruk Uśmiech zostawiam :) 1
viola arvensis Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia @Alicja_Wysocka ten wiersz jest jak kwiat paproci wśród kwiecistych wierszy. Takie moje pierwsze skojarzenie -wyjątkowy. Kwiaty co kwitną wśród i pomimo chłodów, są najpiekniejsze, najsilniejsze i najpiekniej pachną Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 30 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia @viola arvensis Ostatnie kwiaty roku - to chryzantemy, wcale nie kojarzą mi się z cmentarzem, raczej z fortepianem, szczególnie, kiedy mają takie wielkie głowy jak czupryny np złote, rude albo fioletowe. Dziękuję Viou, zawsze wiesz co, komu i kiedy powiedzieć :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia @Radosław, @zawierszowana, dziękuję :) 1
Rekomendowane odpowiedzi