Dekaos Dondi Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) wznieście mi pomnik posąg bohatera co z grzesznej mamony wam nadmiar zabierał chwała ci za to chwała zbudujmy zaraz tam i tu słusznie prawicie zacznijcie od stóp by czcić mnie słowem oraz bez słów a później z miłością i pięknie co was tuliły wiemy jedynie słuszne ręce no i tułów tudzież głowę myślała za ciebie byś wiedział co powiesz jeszcze ze spiżu ma być koszula którą do ciała tak często przytulał skoro wam teraz chwalebnie stanął wielbijcie mnie pieśnią wdzięcznie śpiewaną * o cholera inaczej gruchają białe gołębie obsrały mnie wszędzie Edytowane 26 Sierpnia przez Dekaos Dondi (wyświetl historię edycji) 5
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia @Dekaos Dondi :)) I to się nazywa - mieć dystans do siebie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia Witam - podoba się - jest moc - Pzdr.
Dekaos Dondi Opublikowano 28 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia @Alicja_Wysocka–Dzięki–Łatwiej człowiekowi żyć, gdy ma taki dystans–Pozdrawiam * @Waldemar_Talar_Talar–Dzięki–Skoro ma moc, to nie jestem temu przeciwny–Pozdrawiam * @TylkoJestemOna–Dzięki–A gdzie tam szczury. Gruchające pocieszki takie–Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi