andrew Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 ,,Ja Jestem Drogą, Prawdą I Życiem,, J 14,6 gdziekolwiek idziemy wybieramy drogę GPS pomaga nie zgubimy się w zdrowiu i szybko dotrzemy do celu potrafi jednak i ... wywieźć w pole trzeba ufać z rozwagą słowo Boże nie wyprowadzi na manowce możemy ufać bez granic z Nim wstaje dla nas słońce 8.2025 andrew Niedziela, dzień Pański Pielgrzymka Myśliborska Ok.200 osób. Najwięcej młodzieży, potem starszych. Średnie pokolenie mało, pilnują chleba powszedniego . Ktoś musi. Chyba takie proporcje były zawsze. 3
Annna2 Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 @andrew Musi, chleb też ważny 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 "Nie lękaj się. Ja kieruję tobą. Jesteś tylko Moim narzędziem. Bądź zatem poddana i ufna, abym mógł posługiwać się tobą swobodnie. Bądź stale czujna, wypatruj Mojego wezwania i Mojej woli. Módl się i ofiaruj - ciągle aż do chwili, gdy przyjdzie czas wypełnia twojego kielicha [...] Bądź gotowa przelać go obficie na ołtarzu, jaki ci wyznaczę. I nie pytaj o owoce twojej ofiary. Zaufaj Mi. Owoce złożone będą w Moim domu i tam je zobaczysz, gdy przyjdziesz. " Świadectwo 634 Alicja Lenczewska 1
Nata_Kruk Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... zgodzę się, Andrew... z rozwagą... :) 1
Rekomendowane odpowiedzi