Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarne Słońce Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 (edytowane) Chciałbym tylko być przy Tobie, wtulić się i zamknąć oczy, poczuć to, co kiedyś czułem tej sierpniowej, cichej nocy. Chciałbym tylko, delikatnie, dotknąć Twojej kruchej dłoni, cicho westchnąć i zamruczeć, niczym kot na antresoli. Drobnym gestem i wzruszeniem dać Ci pewność obecności i obiecać Ci przy gwiazdach wszystko, co pomieszczę w garści. Byleby przez krótką chwilę poczuć ciepło Twego ciała, oprzeć głowę obok Ciebie I tak zasnąć... nawet w wieczność. Morfeusza wyrwę z marzeń, niech odmieni los przybłędy, niech odmieni bieg wydarzeń I zatrzyma mnie przy Tobie... w śnie na jawie. Edytowane 23 Sierpnia 2025 przez Czarne Słońce (wyświetl historię edycji) 9
Annna2 Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @Czarne Słońce marzenia nie mają ram, wigilia dnia marzeniom bariery stawia ładnie
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @Czarne Słońce w sam raz do kawy, a dziewczyny powiedziały, co chciałam :)
Przytulia35 Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 @Czarne Słońce miłość zaklęta w romantyczny wiersz, na pewno wzruszy każde serce
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2025 a może: a ja chciałbym ciebie wtulić dać ci pewność bezpieczeństwo aby pękły wszelkie mury dać ci miłość ramię męskie Chciałbym tylko, delikatnie, dotknąć Twojej ciepłej dłoni, cicho westchnąć i zamruczeć, niczym kot na antresoli. ... to one mają się w nas wtulać mruczeć jak w marcu głodne kotki uczyć je kochać a nie bujać dać satysfakcję przypiąć lotki
Nata_Kruk Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... :)
Czarne Słońce Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2025 @TylkoJestemOna trafne spostrzeżenia, nie myślałem nad nim długo wrzuciłem od razu po napisaniu. Napewno część sugestii zastosuje.
Rekomendowane odpowiedzi