Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia mamo mamo od rana do wieczora codziennie tak samo - patrz podaj słuchaj przytul zamknięte bajką mało tego w nocy to samo obok duży bobas zmęczony marudzi przytul mnie pytając czy ty mnie kochasz ludzie miejcie więcej litości to o pomstę woła - tego koń nie wytrzyma a ona musi 6
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia @Waldemar_Talar_Talar Waldemarze, z jednej strony śmiesznie - z drugiej... aż boli znajomo. Przypomniało mi się, jak w dzieciństwie podobno domagałam się, żeby mama zakładała mi smoczki na wszystkie palce. Tylko wtedy zasypiałam spokojnie. A mój brat? Gryzł rogi poduszki tak długo, aż w każdej był otwór. I kto wtedy myślał o matce? O kobiecie, która „musi” - od rana do nocy. Prosty ten wiersz, ale prawdziwy. 1
Berenika97 Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia (edytowane) @Waldemar_Talar_TalarJa byłam litościwa dla mamy, bo wołałam: tato, tato – wracasz za późno, nie siadaj w fotelu zajmij się mną - mój przyjacielu obiad niech czeka - on zawsze może porozmawiamy porysujemy poczytamy pokażę ci, co zbudowałam z marzeń Edytowane 16 Sierpnia przez Berenika97 (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - zgadzam się - wiersz prosty ale prawdziwy - dziękuje za szczery komentarz - Pzdr.niedzielnie. Witam - dziękuje ci serdecznie za ten ciepły komentarz - Pzdr.serdecznie. @Andrzej P. Zajączkowski - @Rafael Marius - @wierszyki - dziękuje - 2
Nata_Kruk Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia Prościutko, o prozie życia kobiety.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - tak miało być bo tak jest - to czysta prawda - miło że czytasz - Pzdr.serdecznie. 1
Rekomendowane odpowiedzi