Somalija Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 (edytowane) dobroć ludzka nie zna granic przyjrzyj się jednak dobrze monecie w dłoni nasze królestwa dzielą dwie mile siedzę w biznesie od zawsze wojna też branża społeczeństwo ty sąsiedzie coś z tego rozumiesz? nie znasz rosyjskiej duszy z kobietami łatwiej jesteś bez szans ja jestem u siebie* * Putin o niesprawiedliwości podczas transakcji sprzedaży Alaski Edytowane 16 Sierpnia 2025 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 6
violetta Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @Somalija mamy piękne lato, cieszmy się. Gdy przyjdzie wojna to ucieknę do wielkiej brytanii:)
Somalija Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @violetta Cieszę się, mam już 1473 km przejechane na rowerze... przygotowują nas do wojny, więc może zdążysz wyjechać... 1
violetta Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @Somalija a moja wnuczka pierwszy raz sama wstała na łóżku za magnesikami.
Somalija Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @violetta Przydepta roczek... dziewczynki zdolniejsze od chłopców, podobnie jak kobiety od mężczyzn...☺ 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 a ponoć wszystko w imię pokoju wspólne rozmowy i uprzejmości swego bliźniego kochaj lub polub czas się wypełnia emocje ostudź pozdrawiam
Somalija Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 @Jacek_Suchowicz Dobry wieczór, nie wiemy jak się potoczą rozmowy. Jestem sceptycznie nastawiona...
Annna2 Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2025 @Somalija car sprzedał Alaskę- za długi- i myślał, że tam nic nie ma- żadnych bogactw. Pomylił się. A teraz spotkanie- kurtuazja i uśmiechy. A wojna trwa nadal- bo to dobry biznes? Gdyby chcieli zakończyliby w 15 minut- tylko po co? Nie opłaci się. I nikt się nie przejmuje że w Ukrainie giną ludzie. Niewinni. Dzieci. 1
Arsis Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2025 (edytowane) @Somalija było buzi prosto w usta, takie namiętne z języczkiem, wiesz... a następnie wypili po czarze okowity. a potem były słowa donka: oj, wowa, oj wołodia, władimirku.. jaki z ciebie zimny drań, ty łobuzie jeden, i znowu było mocno z języczkiem tak namiętnie do samego końca...a bladym świtem donek do wołodii; jak się tamten nie zgodzi cośmy ustalili, to zwalimy na niego winą za wszystko... i piąteczka donka z wową na pożegnanie i znowu po buziaku i lekkim klapsiku po nagich , spoconych po seksie pośladkach... Edytowane 16 Sierpnia 2025 przez Arsis (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2025 @Arsis Latem wszyscy mamy niegrzeczne myśli, ale myślę że Donek to lubi cycki...
violetta Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2025 @Arsis jakieś AI się wkradło:)
Arsis Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2025 (edytowane) @Somalija ależ on sam wygląda (te jego ułożone w kółeczko usta) jak dmuchana lala z seksszopu Edytowane 16 Sierpnia 2025 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2025 @Arsis Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , a są jeszcze takie lale w sprzedaży ?
Arsis Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2025 (edytowane) @Somalija nigdy nie kupowałem dmuchanych lal w seksszopie, więc nie wiem Edytowane 16 Sierpnia 2025 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @Arsis Sprawdziłam w necie, wszystko jest... chłopaki też Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @Somalija Hej, Aga? a gdzie to ty zaglądasz? co? nie poznaję cię, Aga...
Somalija Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @Arsis E, tam z ciekawości...
violetta Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @Arsis kobiety są gorętsze.
Arsis Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @Somalija fakt, że ryży donek, co smaruje sobie gębę pomarańczowymi chitosami, jest nadęty jak ta dmuchana lala, którą wystarczy przekłuć i całe powietrze z niej zejdzie z gwiżdżącym świstem i furkoczącym pierdzeniem na koniec jak z balona. wołodia (ten jego rozrechotany wyraz kałmuckiej gęby zza szyby pancernej limuzyny ryżego) coś tam ustalił ze swoim kumplem donkiem ponad głową trzeciego. i ten trzeci, najbardziej zainteresowany, ma się zgodzić na coś tam bez gadania. impeachment donka to za mało, tego typa powinni skuć w kajdany i wyprowadzić, bo ma ciągoty do dyktatorów, choćby te jego przymilne spotkania z kim dzong unem w poprzedniej kadencji, z tym koreańskim kryminalistą i bandziorem. przecież obściskiwał mu łapę i poklepywał po plecach, tak jak bił brawo kałmukowi putinowi...
violetta Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2025 @Arsis nie masz samolotu, nie polecisz, nie pogadasz:) jest taka agresja na świecie, niedługo się wszyscy pozabijają. Mam nadzieję, że Amerykanie coś wymyślą. Trump to broni swojego dolara. Boją się, że Rosjanie połączą siły z Chińczykami, Indiami, Iranem przeciwko Izraelowi.
Rekomendowane odpowiedzi