Marek.zak1 Opublikowano 9 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2025 -Mistrzu, przy rozwolnieniu co czynić należy? -Podać zmielony węgiel, kiedy chory leży. Żeby wypływ z anusa jego nie osłabił, należy go zatkać, by z kłopotów wybawić. Najlepiej, jak małżonka swój palec tam włoży, a małżonek ściskając, szczelności pomoże. Musi jednak być czujna i wyjąć, jak stęknie, inaczej gazy naprą i małżonek pęknie. 2
Annna2 Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2025 (edytowane) @Marek.zak1 może pomoże lewatywa? ale może to drastyczny sposób- lepszy stoperan Edytowane 10 Sierpnia 2025 przez Annna2 (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2025 @Annna2 Lewatywa przy zatwardzeniu:). Pozdrawiam
Annna2 Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2025 @Marek.zak1 wiem. Tak mi się napisało- bo mam z tym problem- albo rozwolnienie albo jego antonim. U Taty- i tak w kółko. I swoją drogą nigdy nie sądziłam, że z tak jego przyziemnymi problemami muszę się mierzyć, jestem teraz trochę jego rodzicem
Marek.zak1 Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2025 @Annna2 Niestety znam temat. Od Xenny extra do węgla i Stoperanu. Zdrowia Tacie życzę.
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 @Marek.zak1 pięknie zwizualizowany Marku bądź co bądź zabieg. Małżonka chyba nie z tych z z trzeciego zaciągu co to z panem starszym młode życie che przetracić. To musi być ta stara miłość wypróbowana i sprawdzona w najgorszych bojach. Bo ta młoda to ewentualnie czubek parasola by wetknęła. z poważaniem Robert 1
Marek.zak1 Opublikowano 14 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2025 @Robert Witold Gorzkowski Tak, tu czuć doświadczenie i troskę o wspólne dobro. Słuszna uwaga. Dzięki za wpis.
Nata_Kruk Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Marek... dobrze, że jestem już po śniadaniu... :) bo niebawem w drogę.... Życzę udanego dłuższego wolnego. 1
Marek.zak1 Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2025 Śniadanie, droga, to połączenie sprzyja dolegliwościom żołądkowych i warto wiedzieć, jak z tym sobie radzić. Udanej podróży. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi