Barbara_Pięta Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Nie mam nic do powiedzenia na dzień dzisiejszy nie zatańczę nie zaśpiewam nie zaklaszczę nie potwierdzę wartości nie uznanych nie wyłamię drzwi dawno już otwartych nie porzucę świętego spokoju na rzecz innego "mam to w nosie" nie uśmiechnę się bo tak wypada porywom serca nie dam się zniewolić nie przetrącę piątej nogi moim dawnym przeświadczeniom nie chcę aby stały się przekonaniami
Barbara_Pięta Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 hopeczek z warsztatu :-)
Espena_Sway Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Brzmi trochę pamiętnikowo, ale ma swoje przesłanie. Może być. Pozdro Espena Sway
stanislawa zak Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 a co ty Basiu dziś tak na -nie!?
Skandynawska Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 ta wyliczanka mam sens pozdrawiam!
Barbara_Pięta Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Dzięki Wam wszystkim za odwiedzinki, takie cóś leżało sobie w warsztacie i nabierało mocy poetycznej ;-)
Irma Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Czytajac pierwszy wers przypomnialam sobie jakas wypowiedz Milosza. Twierdzil, ze jesli nie ma sie nic do powiedzenia, wtedy nie nalezy pisac (mowic). Trudno sie z tym nie zgodzic. Ty na tym braku sie skoncentrowalas i przy wspominanym pierwszym wersie bylam na nie. Jednak obronilas sie odslaniajac, przeksztalcajac tresc. Nie do konca, przyznam szczerze podoba mi sie ten wiersz juz jako calosc. Sadze, ze stac cie na wiecej i do poszukiwania tego "wiecej" naklaniam. Pozdrowka serdeczne, Paula.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 ładne, podoba mi się - mam tylko dwa zastrzeżenia - zakończenie mogłobyć lepsze (choć wiem, że teraz i tak już go nie zmienisz - ja też bym już nie zmieniał, mimo, że nienajlepsze) oraz powinno być chyba "nie potwierdzę" pozdrawiam /Arek
Luthien_Alcarin Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 troszeczke bez składu i ładu..tzn monolog, wyrazisty, ale bez jakiejs pointy, brakuje mi klamry spinajacej to wszystko Pozdrawiam Agata
blady paznokieć Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 trochę zepsuty rytm jak dla mnie, nie przekonują mnie wyliczanki - nie na ten wieczór. niestety, na nie. pozdrawiam
Barbara_Pięta Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Dziękuję Wam kochani za wszystkie komentarze. Przepraszam, że tak późno odpowiadam, mój komputer zwariował, chyba się zakradł jakiś robaczek ;-. Pozdrówka/B.
Rekomendowane odpowiedzi