Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2025 nad lekkim strumykiem gwizdkiem gram w mokrzej sukience zdejmij błękitnego skarabeusza usiadł mi na ręku z kwiatkiem 9
Annna2 Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @violetta fajny ten skarabeusz 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Witaj - delikatny tak lubię - Pzdr.serdecznie. 1
violetta Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @Waldemar_Talar_Talar dziękuję i pozdrawiam:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 (edytowane) oj skarabeusz jest pretekstem by zaraz zacząć coś zdejmować milczysz a wzrok twój mówi jeszcze pokaż że kochasz i nie tylko w słowach to lepiej pasuje Edytowane 3 Sierpnia 2025 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @Jacek_Suchowicz oj takie fajne żuczki chodzą:)
Leszczym Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @violetta Niezłe kwiatki z tych Twoich wierszy są, bardzo niezłe :) 1
Stracony Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @violetta Mam pewne obrazy w wyobraźni :) Klimat taki staropolski, wiejski. Super wyszło. 1
violetta Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @Leszczym staram się pisać coś ciekawego, bo wasze są oklepane. @Stracony naturalny dla mnie wiersz i pełen fantazji:) jestem ogólnie nowoczesną kobietą:) 1
Stracony Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to dobre :) Już widzę Cię w mokrej koszuli lnianej nad brzegiem strumienia, boso oczywiście z rozpuszczonymi włosami. Taka to nowoczesna jesteś :) To wszystko oczywiście w rubasznym tonie, z niedzielnym letnim podeszczowym humorem :) 1
violetta Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @Stracony Słowianką jestem z Mazowsza, to się różne rzeczy chce:) wszystko dla siebie:) 1
Stracony Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @violetta ... i tak trzymaj :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Viola.. i co ja mam Ci napisać.. :) Krzyczeć nie wypada, bić tym bardziej... bo... za mało... za mało mi treści... Musnęłaś moimi myślami i.. dalej muszę dorabiać obrazy..:)) "leniuszek" z Ciebie, żeby dać chociaż dwie strofki. Viooolaaa... POSTARAJ SIĘ, do licha. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. zabawnie piszesz te swoje maleństwa, ale tutaj, wybacz... to tak, jakby.. skarabeusz usiadł na ręku, trzymając jednocześnie kwiatka dla Ciebie. To byłoby całkiem miłe... :) Ślę życzenie uroczego dnia. 2
violetta Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2025 @Nata_Kruk jestem zajętą kobietą :) nie chciałam aż tak dopowiadać, może będą dalsze części :) 1
Rekomendowane odpowiedzi