Alicja_Wysocka Opublikowano wczoraj o 13:11 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 13:11 @Roma Nie, mam wyjazd, ale wieczorkiem, jak nie padnę, zajrzę, bo jakżeby inaczej :) 1
Roma Opublikowano wczoraj o 14:55 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 14:55 @Alicja_Wysocka to mam nadzieję, że do przeczytania jutro wieczorem :) 1
Nata_Kruk Opublikowano wczoraj o 15:56 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 15:56 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wierszątka rosną - to się chwali, wszak ponad miastem licho niesie, smoki złowrogie, cienie straszą, a ja im na złość - myk do lasu. Tam jest rozrywka, to wprost bajka, sowy na łąki posfruwały... te, które przy mnie znów przysiadły, czytały szeptem, co spisałam. Uroczy Twój wiersz, Ala... :) Pozdrawiam. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano wczoraj o 16:05 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 16:05 @Nata_Kruk Miło mi, Nato, dziękuję za wiersz :)
Berenika97 Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu @Alicja_Wysocka Świetne! Lecz może, Pani, wcale nie jest blagą, Ten dym i centymetr kłamstw po trochu? Może to prawda, tylko zbyt odważna, By mogła spojrzeć komuś prosto w oczy? 1
viola arvensis Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu @Alicja_Wysocka dobrze, ze są Twoje wiersze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak jak się spłakałam przy utworze @Migrena, tak tu się - jak to często u Ciebie- uśmiechnęłam. Ach ta poezja ...
Stracony Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @Alicja_Wysocka ... co się tutaj wyrabiało :) No, teraz to musztarda po obiedzie :) pozdrowienia
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @viola arvensis, @Stracony Dzięki za odwiedziny :)
Rekomendowane odpowiedzi