Ewelina Opublikowano 26 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2025 płaszcz ma uszyty z ciemnego płótna a jego żal jak smoła jest... bez mocy żadnej i jasnego jutra płacze z życia w domu bez szyb usłyszysz od niego palące słowa przekleństwa łzawe bardziej niż deszcz... i więcej już nic nie powie ci on nie chce tu być, bez nocy chce śnić 4
violetta Opublikowano 26 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2025 Jest coś takiego jak przebaczenie:) 1
Ewelina Opublikowano 26 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2025 @violetta Prawda:) Nie zawsze to jest łatwe choć na pewno jest najlepszą drogą, żeby się uwolnić. Niestety nie każdy tak potrafi i przez to wielu po świecie chodzi smutnych i sfrustrowanych... 1
violetta Opublikowano 26 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2025 @Ewelina braki prawdziwych kościołów:) 1
Tectosmith Opublikowano 30 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2025 @Ewelina Ciekawa, mroczna miniatura z bardzo udaną personifikacją żalu. Podoba mi się szczególnie obraz domu bez szyb i ta puenta, w której żal okazuje się kimś, kto sam nie chce tu być. Pozdrawiam serdecznie. 1
Ewelina Opublikowano 3 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2025 @Tectosmith dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wiersz z lipca i tak sama się zastanawiam, o co mi tak naprawdę chodziło Czasem dla mniej samej moje wiersze są zawiłe. No cóż:) Dobrze, że ktoś potrafi je rozsupłać Pozdrawiam niezmiennie 1
Rekomendowane odpowiedzi