Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2025 (edytowane) wariaci z lewej z prawej z przodu i z tyłu wszędzie ich pełno a ja chcę żyć więc też zwariowałem głupim zacząłem być i teraz wszyscy razem sobie idziemy nie kłaniając się sobie przecież każdy z nas wie kim jest - więc po co ten cyrk wariaci z lewej z prawej między nimi ja który wie że mimo wszystko idzie z tym żyć Edytowane 26 Lipca 2025 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 3
Berenika97 Opublikowano 26 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2025 @Waldemar_Talar_TalarNa żadnych wariatów nie zwracajmy uwagi, bo oni mają nas za idiotów. Niedawno bili się o moją duszę nawiedzeni i cyniczni faryzeusze. Każdy z nich gromkimi hasłami szafował i dla "mojego dobra" adwersarzy boksował. Do tej pory tak bardzo walczą "w moim imieniu", że już dawno zapomnieli o mym istnieniu.
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2025 @Waldemar_Talar_Talar Tym razem trafiłeś we mnie :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobno ludzie naprawdę chorzy na głowę - nie wiedzą, nie dociera do nich prawda. Raczej uważają, że dookoła sami chorzy, a oni akurat są zdrowi. Może to i dobrze, mniej cierpią. To coś na podobieństwo słabego wzroku, kiedy patrzysz w lustro, Twoje oczy przekłamują i mówisz sobie - nie jest źle.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam -nie ma co zawracać sobie nimi głowy - miło że czytasz - Pzdr.serdecznie. Witaj Alicjo -Tym razem trafiłeś we mnie :) - cieszę się z tego trafienia - dziękuje za komentarz - Pzdr.niedzielnie.
Nata_Kruk Opublikowano 28 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... za te słowa zostawiam plusik od mnie. Wariatów nie brakuje, niestety. A my.. żyjmy.. tak jak chcemy.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dziękuje za plusik - miły jest - Pzdr.wakacyjnie. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2025 @Bożena De-Tre - dziękuje - 1
Bożena De-Tre Opublikowano 29 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2025 @Waldemar_Talar_Talar Ja się ich boję....a może o nich.Już chwilami nie wiem''zbyt wielu nas'' myślę.......dobrego i fajnie wyszedł Ci tekst Waldemarze. @Bożena De-Tre Nie ma demonów jest demokracja.....lody co latem ciekną po palcach i już nie''posklejasz'' ich.... 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie - jeszcze raz dziękuje za ten lodowy komentarz - smakuje - Pzdr.uśmiechem. 1
Rekomendowane odpowiedzi