Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Natuskaa Opublikowano 21 Lipca 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2025 dróżki nieuczęszczane zielone kwiaty zółto-głowe i słońce gwiezdny pyłek na skroniach w oczach jakiś blask odbity przekorne są codzienności utkane z samych tylko tęsknot człowiek się łapie na czekaniu kolejnego księżyca i słów piosenek snów objęć dłoni bo porusza się w tej strefie gdzie fletnie bez ustanku grają więc śpiewa pod te nuty bez ciebie umrę z bólu jakiego nie zna zwykły człowiek z tobą umrę ze szczęścia jakiego zwykle człowiek nie zna 12
Stracony Opublikowano 21 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2025 @Natuskaa Jest to coś co odróżnia poezję od doznania zwykłego. To samo widzisz, ale zupełnie co innego czujesz. Wiersz ma to coś z letniego wieczoru i jest tęskne kochanie. Tego mi było trzeba :) Dziękuję 2
Nata_Kruk Opublikowano 21 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2025 @Natuska.. ciepła, bardzo przyjemna treść. Mnie także pasuje ten wiersz na dzisiejszy wieczór.... :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zasugeruję pozbyć się tego jednego słowa. Pozdrawiam. 1
Annna2 Opublikowano 22 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2025 @Natuskaa tu urzeka spokój- taki wieczór letniego popołudnia 1
beta_b Opublikowano 22 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre i dobrze podane. Całość: przekaz i forma podoba mi się. Z przyjemnością. Bb 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2025 Witam - przyjemny wiersz - taki spokojny do przytulenia - Pzdr.usmiechem. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2025 @Natuskaa Ach, pięknie się podpisałaś, a puentę zjem :)
Natuskaa Opublikowano 22 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawdę mówiąc ostatnio (od jakiegoś roku) się trochę z poezją "boksuję" wiem to taki ciężkie słowo, ale niestety czasami są straty tak duże, że ma się w środku taki zacisk... tu trochę puścił. Miło mi czytać, że trafiłam w potrzebę. Dziękuję i pozdrawiam :) "Tylko" może "nie być" i owszem, ale zostawię to takie niepoprawione, jak przyszło. Dziękuję za odwiedziny. Pozdrawiam ) Wygląda na to, że spokój jest zaraźliwy. Cieszy mnie to. Dziękuję za te kilka słów. Pozdrawiam :) Uśmiecham się w podziękowaniu :) Pozdrawiam Niech przytula :) skoro wyrywa się do tego. Dziękuję za Twoją obecność. Pozdrawiam Miło, że do mnie zajrzałaś. Pozdrawiam :) 2
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 25 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2025 @Natuskaa bardzo mi się wiersz podoba 1
Natuskaa Opublikowano 25 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W podzięce uśmiecham się późno-piątkowo :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi