wierszyki Opublikowano 20 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 Powiedz, jakie znaczenie ma dla kogoś kobieta, jeżeli on kocha władzę? Pewnie znaczenie ma jakieś. Czy kocha władzę kobieta? Zwykle kocha w niej jednego. Są także ludzie bez władzy... ponad przełożonego. 4
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 miłość do władzy i do kobiety to są miłości inne zupełnie bywa że musisz wybrać niestety obie zachłanne - w życiu polegniesz :)) 1
Marek.zak1 Opublikowano 20 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 Największym afrodyzjakiem jest władza - H. Kissinger. 2
wierszyki Opublikowano 20 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję:) Jak to zwykle - obracajka Kota z przodem i do tego, Że to one są zachłanne. Pan jak zwykle w zapartego ;) Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak jak przypuszczałam. Nie pomyliłam się. Twój ulubiony temat ;) Dziękuję za podobajkę. Pozdrawiam:) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 bo one są zachłanne i wymagające chcąc obojgu dogodzić masz życie gorące :)))
wierszyki Opublikowano 20 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może lepiej im obu? Zbrodnia doskonała Kiedy mowa o władzy... Coś w nim już się zmienia. Niepomny na wczoraj. Niepomny na detal. Tak jej może się tylko to widać wydaje, Bo gdy on liznął władzy Zdradził ją doskonale. Pzdr. Jacku :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 nie zawsze bo bywa staje się uważny no i skrupulatnie wszystkie słowa waży do robót małżeńskich zacznie sięprzykładać jest profesjonalista umie poukładać ps zdaje się że chyba de Gaulle był takim ale nie jestem pewien Pozdrawiam 1
wierszyki Opublikowano 20 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aaa... to tego, czy jego żona na pewno czuła się dalej kochana, to już się nie dowiemy. W każdym razie po wyborach kobiety zwykle u nas są tylko do czarnej roboty. Patrz protesty. gdzie "używa się ' manifestujących do własnych rozgrywek. No i tu dalej już bym nie chciała gdzieś zabrnąć, bo miałam nadzieję zostać przy uogólnieniu. Można mieć wladzę w jakimś celu i można ją mieć z miłości do niej samej. Kochać władzę - to jest już niebezpieczne, ale w praktyce łatwo się do niej przywiązać. Miłego dnia Może zmienu3 tytuł na Jacek i Agatka :) Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 20 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 I tak też można Łukasz Jasiński
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 @wierszyki dla kobiety i władzy tych pięknych pań obu serce jest gorące oraz chłodny rozum :))
wierszyki Opublikowano 20 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No jak dla obu serce jest gorące, to jednak niedobrze jest, tak jak myślałam. Niedobrze ;)) Dziękuję:) (To chyba mogą pierwsze fraszka). Pozdrawiam i dziękuję @Łukasz Jasiński :)
Rekomendowane odpowiedzi