lovej Opublikowano 19 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2025 W twoich oczach dostrzegam twój świat Zawiera on uczucia i szczęście Pragnę być częścią tego świata Ja i dama spoglądamy na świat naszymi zmysłami Czarujący wieczór pełen namiętności Świat oczami jest piękny , gdy widzimy w nim miłość Cztery oczy i dwa serca , miłość przychodzi do życia Niech dla nas zabrzmi tango Potańczymy w rytmie miłości oraz naszego istnienia W spojrzeniach odkryliśmy naszą miłość Czas miłości pozostaje nieodkryty Spacerowanie także jest jeszcze niepoznane Lovej. 2025-07-19 Inspiracje . Pierwsze spojrzenie 4
Gość Opublikowano 19 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2025 Wiersz nijaki, schematyczny, będący przeglądem stereotypów, a nie opowieścią o prawdziwym uczuciu. Ale znalazłem linijkę, Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. która jest warta wiersza. Osobnego, nowego wiersza, który rozwinie tę myśl, tylko nie w rytmie miłości i naszego istnienia, nie przez pryzmat emocji, ale wyobraźni.
Annna2 Opublikowano 19 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2025 @lovej a mnie się podoba- tu jest szczerość. Piękna ta Wasza miłość
lovej Opublikowano 19 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2025 @Annna2 Dzień dobry . Dziękuję za miłe słowa o moim wierszu . Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2025 tango na dwa serca kto chce i cztery oczy w marzeniach poniosło nas gdzieś i pewno czymś zaskoczy po co podłogi i sufity "wystarczy sufit z gwiazd" proszę już nie myśl o nikim gdy mnie przy sobie masz
lovej Opublikowano 20 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2025 @Jacek_Suchowicz Każdy pisze jak uważa .
Rekomendowane odpowiedzi