Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2025 kilka nocy już pada dni też nie lepsze więc lato się smuci czeka na lepszą pogodę bo nie lubi gdy turysta w alkoholu szuka racji zamiast leżeć na plaży podziwiać morskie fale cieszyć się lotem mewy 6
Konrad Koper Opublikowano 16 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2025 @Waldemar_Talar_Talar Bardziej za !
andrew Opublikowano 17 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2025 @Waldemar_Talar_Talar Wczoraj Międzyzdroje, piękne słońce . Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia
Annna2 Opublikowano 17 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2025 @Waldemar_Talar_Talar lubię mewy te nad morzem. Kocham powietrze, i niekończącą się przestrzeń
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że jesteś bardziej za - dziękuje - Pzdr. Witaj - a w moim rejonie ciągle pada - ale mam nadzieje że w końcu się wypogodzi - dzięki za przeczytanie - Pzdr. Witam - ja też tak mam - dziękuje za miły komentarz - Pzdr.deszczowo. @Wiesław J.K. - @Natuskaa - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi