Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• W piękny letni dzień czuję  powiew ciepłego wiatru który  napływa z nieznanej strony.   Nad pustym polem unosi się cisza  jestem tylko ja i Cienie  tych który kiedyś tu byli.   Ty miałaś warkocze jak ze snu Twoje włosy rozrywał  ciepły porywisty wiatr.   Z nad niewielkiego wzgórza idę  widzimy się po latach wpadając sobie w ramiona.   Posklejamy puste przestrzenie  dużego odcinka czasu w którym nie byliśmy razem.   Nie zwykłe chwile i napływ emocji mówią za nas coś czego nie chcemy słyszeć.   Pójdziemy sobie pod rękę w słoneczny dzień nie wiedząc gdzie prowadzi sklejona taśmą droga.   Po błocie i po kamieniach  dokąd tylko poniosą nasz oczy być może  do końca poszarpanej drogi.   W piękny i słoneczny dzień szarpani powiewem wiatru czujemy jego dotyk  niczym dotyk czułych dłoni.
    • Trzeba próbować, ale nie tylko. Świetny wiersz :-)
    • @KOBIETA nonszalanckie:)
    • @Lidia Maria Concertina ...chyba, nie wiem nie byłem tam, ale jest jeszcze jedno miejsce, pośrednie nazywane czyśćcem, taki przejściowy teren ziemi niczyjej. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Lidia Maria Concertina Odrobina egoizmu nigdy nie zaszkodzi, a nawet jest zalecana. ;)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...