mrówka Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 "Będę Twoją ciszą jeśli mnie usłyszysz w śpiewie własnych ramion" Będę Twoją pustką jeśli mnie dojrzysz w tłumie swych łez Będę Twoim mrokiem jeśli mnie oświetlisz magią swoich ust Będę częścią Ciebie jeśli nauczysz mnie jak stanowić jednośc *pierwsza zwrotka to cytat niestety nie pamiętam autora
Samo zło Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 radzę zająć się wyszukiwaniem cytatów do zbioru złotych myśli, a pisanie zostawić komuś innemu. serdeczności
FANTHASIA Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Talent to tylko kropla. Resztę stanowi ciężka praca. Tekst kiepski, ale wielu tak zaczynało, tylko nikt nie przyznaje się do tego. Jeśli traktujesz poezję poważnie - pracuj. Pracą wiele można osiągnąć:) pozdrawiam.
jasiu zły Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Wyliczanka i nic poza tym, kiepsko, Samo Zło ma racje. Napisz coś opartego na dobrym pomyśle, nie na cytatach, wyważ słowa i wrzuć na tydzień do szuflady, potem wyjmij przeczytaj i popraw a dopiero zamieszczaj. Ten utwór jak dla mnie jest nadęty, nie posiada treści i nic nie wnosi do tematyki miłośnej. Milusiństwa.
Rekomendowane odpowiedzi