Berenika97 Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 Oglądam wszystkie chwile Podarowane przez Ciebie. Wkładam do serca dyskretnie Wiem teraz, że je ocalę. Pragnę przyjaźni nienachalnej O smaku dojrzałego wina. Bliskości tak niepowszedniej, By zbierać okruchy Twego życia. 7
Berenika97 Opublikowano 9 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @FaLcorNBardzo dziekuję za Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @Berenika97 Czym dłuższa tym bardziej cenna, bo wypróbowana przez czas 1
Berenika97 Opublikowano 9 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @Alicja_WysockaPrzyjaźń jest bardzo cenna, ale nie każda relacja nazywana "przyjaźnią", jest tak naprawdę przyjaźnią. Czasami czas może to zweryfikować. Dziękuję!
FaLcorN Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @Berenika97 Proszę, wiersz krótki ale dużo w nim prawdy, wystarczająco by otworzyć woreczek serc. Pozdrawiam!
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 kobieta pragnąca przyjaźni jak karta wyjściowa do gry nie jakiś full kolor kareta królewski się marzy i śni :))
Berenika97 Opublikowano 9 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @FaLcorN Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :) 1
FaLcorN Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @Berenika97 Przy takiej ilości serduszek pozdrowienia bywają gorące Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Udanego czwartku! 1
Berenika97 Opublikowano 9 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @Jacek_SuchowiczBardzo dziękuję! kobieta pragnąca przyjaźni nie szuka już pustych słów nie znosi królewskich marzeń jest asem - nie kartą do gry :))) 1
FaLcorN Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @Berenika97 @Jacek_Suchowicz Nie wiem po co te karty.. O jakie Jacek chodzi Ci gry? Wystarczy uśmiech do kilku chwil, a świat więcej warty, niż najwyższe karty. 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 Witam - Wkładam do serca dyskretnie Wiem teraz, że je ocalę. - serce to fajne miejsce na dyskrecje - Pzdr.
Berenika97 Opublikowano 9 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @FaLcorN Piękne słowa, ciepła nuta, że uśmiech to najlepsza waluta. Bo choć karty kuszą do gry, Najważniejsze są wspólne dni. :))) @Waldemar_Talar_TalarBardzo dziękuję! Serce to fajne miejsce na dyskrecje, gdyż tylko ono wie o naszych cichych marzeniach i niewypowiedzianych pragnieniach. :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @FaLcorN a karty są tutaj symbolem gry poker kanasta czy brydż atuty rozegrać powoli by zdobyć ze szczęściem swym wyjść :)) 1
Berenika97 Opublikowano 9 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @sisy89Bardzo dziękuję za serduszko. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
FaLcorN Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @Berenika97 Dobre towarzystwo, do wspólnych dni, a czas szybko mija, prawie się śni. 1
Berenika97 Opublikowano 9 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @FaLcorNTak, to prawda, nie ma co kryć - z dobrym towarzystwem pięknie jest żyć. :) 1
FaLcorN Opublikowano 9 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2025 @Jacek_Suchowicz W głowie atuty, symbole. Dobre karty to wspólnie gdzieś wyjść. Zanim wszystko zatoczy się kołem i znowu nie będzie nic.
Berenika97 Opublikowano 13 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 @KwiatuszekBardzo dziękuję! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nata_Kruk Opublikowano 16 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2025 Ostatni wers trochę banalny, ale.. o przyjaźni.. że nienachalnej.. :)
Berenika97 Opublikowano 16 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2025 @Nata_KrukBardzo dziękuję! Twoja opinia jest dla mnie ważna. Czasami zdarza się przyjaźń trochę zbyt nachalnalna. Przynajmniej ja miałam takie doświadczenie. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi