Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Berenika97 Opublikowano 30 Czerwca 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 Chwaliły się kąty proste, że są bardziej pożądane, niż kąty rozwarte i ostre. Koła dobrze poinformowane stwierdziły, że to bzdury, bo to kąty widzenia są ważne, by nie spłaszczyć już żadnej figury. Linie krzywe, ale odważne głośno krzyknęły: - Przecież kąty widzenia to tylko optyczne złudzenia! 10
Annna2 Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 @Berenika97 no i mądry wiersz. Każdy z nas widzi inaczej- my ludzie różnimy się- i tak jest pięknie. Jakże fajnie jest potem dostrzec części wspólne- nawet poprzez kłótnie- kłócić też można się pięknie
Berenika97 Opublikowano 30 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 @Annna2 Bardzo dziękuję, lubię spotykać ludzi o innym spojrzeniu na świat. Można wiele się nauczyć i zrozumieć. Dagna - bardzo dziękuję za serduszko. 1
Rafael Marius Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 @Berenika97 Świat jaki jest każdy widzi, ale jednak każdy widzi go inaczej. 1
Starzec Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 @Berenika97 Ciekawy wiersz, lubię matematykę w poezji. A tak już z innej bajki skojarzyło mi się z powiedzeniem " cztery kąty i piec piąty" :)) Pozdrawiam:) 1
Berenika97 Opublikowano 1 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2025 @StarzecDziękuję, też lubię matematykę w poezji i nie tylko ...:) @Rafael MariusDlatego każdy człowiek tworzy swój niepowtarzalny świat.
Berenika97 Opublikowano 1 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2025 @Berenika97 Dziękuję wszystkim za serduszka. Mam pytanie techniczne. Podpowiedzcie, gdzie trzeba kliknąć, aby podziękować za serduszka ( gdy nie ma komentarza), aby pojawił się nick osoby, do której chciałabym wysłać podziękowanie.
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 1 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2025 @Berenika97 Szkoda, że bohater internetów nie może przeczytać Twojej miniaturki, bo jestem pewna, że polubiłby matematykę na 100% Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Berenika97 Opublikowano 1 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2025 @piąteprzezdziesiąteDzięki za taką optymistyczną wersję, że wierszyk o kątach zmotywuje owego bohatera do polubienia matematyki. Ale wiem, że "język matematyki" jest naprawdę bogaty. I może posłużyć nawet miłosnym wyznaniom. :)
Rekomendowane odpowiedzi