Ten utwór został doceniony przez użytkowników. andreas Opublikowano 29 Czerwca 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 w różaną ciszę chcesz mnie zabrać ale czy będzie cała w szeptach lub niemych drżeniach tak jak żadna gdyż nie wystarczy że jest piękna z palcem na ustach nas poprowadź nie do ogrodów między klomby lecz w te najcichsze z cichych pola w których bławatki zawsze rosły bo właśnie one w dni i noce i tylko tutaj nie gdzie indziej snują marzenia choć bezgłośnie milcząc tak ciepło aksamitnie 10
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 @andreas Cudniasty i smakowity :) 1
andreas Opublikowano 29 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 @Alicja_WysockaDzięki Alicjo. Ostatnio częściej siedzę na ranczo, gdzie mam mnóstwo pracy i chyba zrobię sobie przerwę z wierszykami. Pozdrawiam. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 @andreas Ale weź ze sobą coś do pisania, pozdrawiam serdecznie :)
andreas Opublikowano 29 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 @Alicja_WysockaWystarczy mi ogryzek ołówka.
Rafael Marius Opublikowano 29 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naturalnie, prawdziwie i chaotycznie, czasem tego właśnie szukamy. 1
Berenika97 Opublikowano 29 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 @andreasAch, wejść w taką ciszę - to aksamitne marzenie. Zrobiło się cudnie i bardzo nastrojowo. 2
lena2_ Opublikowano 30 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2025 Niezwykle liryczny wiersz:):)pozdrawiam:) 1
andreas Opublikowano 1 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2025 @Berenika97Bardzo łatwo wejść w taką ciszę. Wystarczy wyjechać za miasto i przejść się polną miedzą. Pozdrawiam. @DagnaWielkie dzięki Dagno. To jedno słówko "pięknie", wystarczy mi za najbardziej analityczne i rozwinięte komentarze. Pozdrawiam serdecznie. @lena2_Wywnioskowałem, że nie tylko z miłości do kobiety można napisać "niezwykle liryczny wiersz". Miłego dnia Leno. 1
Nata_Kruk Opublikowano 25 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... musiałam.... cudnie opisane.! :) 1
Rekomendowane odpowiedzi