Gosława Opublikowano 21 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2025 w twoim uroczysku spokój strzyżyk uwił gniazdo w brzozowym zagajniku wysokie trawy skryły stado kuropatw ledwo opierzone wystawiają wątłe skrzydła po ciepłe promienie słońca między dzikimi jeżynami kępa mchu ostre kolce poszarpały delikatną skórę dłoni pocałuję nie będzie bolało bluszcz oplótł młodą olchę mięsiste listki raz po raz ocierają korę wdzierając się między konary zacieśniając przymierze w poszumie wiatru dzień jeszcze młody w prześwitach południowego słońca szarość tworzy ładny kontrast dla wszędobylskiej zieleni 7
wierszyki Opublikowano 22 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2025 (edytowane) Ładnie. Bezpieczne ostępy pełne słodkich skarbów. Pełnia lata :) Ale u Ciebie mogą to być i duchy, kobiety i dziecka, które tam zostały, jak to w wierszach. Pzdr. Edytowane 22 Czerwca 2025 przez wierszyki . (wyświetl historię edycji)
Leszczym Opublikowano 22 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2025 @Gosława Ładny wiersz, bardzo ładny, o trudnych emocjach i trudach.
Dagna Opublikowano 22 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2025 @Gosława …uszczuplony wielokropek w tytule, symboliczny, a całość - bardzo dobrze się czytało, pozdr.
Gosława Opublikowano 22 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2025 @Dagna bardzo dziękuję A ten wielokropek to taka myśl niedokończona Pozdrawiam @Hiala ja również pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @wierszyki u mnie zazwyczaj niepokój i mrok Tu akurat taki pół erotyk @Roma bo jak już wcześniej wspomniałam to taki erotyk Szeptanka Sama nie wiem jak określić Czuły po prostu @Leszczym cześć Michałek Dziękuję pięknie za czytanie 2
Leszczym Opublikowano 22 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2025 @Gosława Cześć, część Reni, trzym się !!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2025 Witam - piękny klimat stworzyłaś - cieszy - Pzdr.uśmiechem.
Gosława Opublikowano 15 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2025 @Waldemar_Talar_Talar dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi